Preliečená mykóza

Príspevok v téme: Preliečená mykóza
dada2525

Dobrý deň, na základe kultivácie mi bol gynekologičkou predpísaný Macmiror complex 500 vaginálne tablety a na vonkajšie užitie Batrafen krém. Tablety som dobrala pred 4 dňami, krémom sa naďalej natieram. Avšak po dobratí tabliet pociťujem slabé svrbenie a občas pálenie v okolí pošvy. Chcela by som sa spýtať, či sa mi ochorenie (mykóza, plesne) vracia alebo ide o vedľajší účinok krému? Za odpoveď Vám vopred ďakujem.

elektra 44

Ja už konečne nemusím tak často bojovať ako predtým .Vždy ked´doberiem všetky lieky a krémy nasadím probiotiká nech sa telo trochu spamätá a Nadopujem ho enzýmami ako mi bolo doporučené. Doktorka mi iba doporučila Enzymax tak som vysolila 21 eur,ale v podstate neľutujem pretože konečne aspoň niečo zaberá

shebass

Aj ja myslím že liečba enzýmami zaberá.Ja som brala samostatne lieky na imunitu aj vitamíny B.imunologička sa ma pýtala prečo beriem také množstvá liekov.No prečo asi? Asi v živote nemala mykozu.tak mi doporučila Enzymax a vysvetlila že to všetko čo beriem samostatne je obsiahnuté v tomto doplnku.Aj vitamíny B aj fungálne enzými extrakt z grepových semienok na zachovanie zdravých slizníc. Mykoza by sa nemala opakovať až tak často len to chce čas.

mamaka

Dobrý je na opakujúcu sa mykózu Super Acidophilus (probiotiká) a cesnak s petržlenom tablety, pozri si produkty na mojezdravie.sk.
Najzásadnejšie je však posilňovať imunitu a dbať na vhodnú stravu, nejesť hlavne cukor a biele pečivá, dodržiavať protiplesňovú diétu. Jesť veľa cibule a cesnaku, probiotické produkty - živé kyslomliečne kefíry a acidká. Pozri si aj kefírové zrná na tej istej stránke. K objednávke ich môžeš dostať zdarma.

gabona1

Treba si nasadiť aj vhodnú stravu, obliekať len bavlnené nohavičky, a možno aj ten wobenzym nie je zlý, popýtaj sa v lekárni...Zrejme treba posilniť organizmus, keď máš opakovane mykózu. Hlavne vylúčiť všetok cukor zo stravy....

Zuzala

Neskúsali ste wobenzym? Ja som mala dlhodobe problemy s vaginalnou mykozou a to najma v lete, tiez sa pridruzil aj zapal mocovych ciest. Mala som oslabenu imunitu. Pomohli mi az enzymy

erina

Jasné teplo to ešte viac zhoršuje potíme sa všetko sa množí. Ja už krémy nebudem užívať mala som po nich ešte väčšie problémy.Začala som teraz užívať Enzymax,no poradili mi to v lekárni tak uvidím.Ak nezaberie tak ja už neviem čo budem skúšať dalej.

RNG

Alkalizacia, mikrovlakniny a probiotika rozneho druhu je odpoved na hromadu zdravotnych problemov vseobecne, lebo probiotika spravne rozmnozene vyrobia az 70% vsetkych protilatok, s ktorymi telo disponuje a preto treba probiotika vsemozne podporovat, nasadzovat a zivit zmesou mikrovlaknin. Mikrovlakniny ako silny absorbent zaroven odmoruju telo, cim ho posilnuju.

dada2525

RNG: takže ak to dobre chápem, to, čo mi teraz treba je brať probiotiká, ktoré sa postarajú, aby sa mi problém nezopakoval? A teda, keďže beriem probiotické tabletky už po nejakú dobu (špeciálne proti mykóze), nemusela by som sa obávať? čo sa sladkého týka, to obmedzujem, v poslednej dobe maximálne sušené brusnice kvôli imunite...