Mám pokračovať ďalej?

Príspevok v téme: Mám pokračovať ďalej?
Helenka2

No neviem kde začať, či mi aj nejako pomôžete. V skratke som bola vyše roka sama, spoznala som niekoho, len problém je v tom, že sme mali 4 krát rande a z toho 3 krát v posteli. Nebudem sa tu hrať na nejakého anjela, ale nie je to môj štýl. Bývame dosť ďaleko od seba, takže keď sa dohodneme, že sa stretneme, tak viem ako to skončí. Ten muž mal už mnoho žien a nemám u neho istotu, že bude nejako verný a pod a. Dosť som si v živote vytrpela, už tiež mám nad 25. Nie je medzi nami láska, len taký chtíč. V sexe má neskutočnú výdrž a mám strach, že mu nebudem stíhať. No neviem čo mám robiť, stále rozmyšlam, že to ukončím, ale zas na druhej strane je asi mnoho žien a mužov čo si len tak užívajú a je im dobre. Len ja mám fakt z toho zlý pocit a cítim sa ako nejaká kurva.

Helenka2

samaj ďakujem :)

Ja viem, že mám na viac. On sa snaží, píše mi, každý večer voláme na skype. Asi bude problém vo mne, lebo minulý vzťah skončil dosť smutne a ešte asi nie som pripravená ísť do niečo nového. A hlavne mi vadí, že chce všetko rýchlo a moc, to hľavne v tom sexe. Hneď ma chce dotiahnúť predstaviť rodičom, ísť na dovolenku, ísť spolu bývať a pod. Už som mu to spomínala, že nech si hľadá takú čo bude ochotná s ním robiť čo chce, a on len že som trdlo, nech to skúsim a tak. Ale vzťahy na diaľku nemôžu asi nejako dlho vydržať, kedže tam nie je láska. A ja potrebujem niekoho koho budem milovať a on mňa tiež.

samaj

v prvom rade musis ty vediet, co chces. mas dve moznosti: uzivat si to, co mas a pritom vediet, ze to nie je na cely zivot alebo prakticky, ze to nema dlhodoby vyznam a ta druha- pozbierat odvahu, postavit sa na vlastne nohy a nechat ho tak. myslim si, ze si naklonena pre tu druhu moznost, no nemas dost odvahy a ani sebadovery, ale ver tomu, ze MAS NA VIAC.

Abigail7777

toto chlap na výdaj a na svadbu :) zapamätaj si to!!! mimochodom vôbec neviem prečo mám pocit, že toto napísala nejaká 16 ročná pubertiačka :) zamysli sa nad tým a dostaneš odpoveď