Bolesť žalúdka

Príspevok v téme: Bolesť žalúdka
marhyno

Zdravím, už nejake 4 mesiace ma neustále bolí žalúdok. Bol som na gastroskopii nič mi nezistili ani helicobacter ani nič podobné napísali len chronická dispepsia. Kedže sa do toho nevyznám tak len dedukujem že to je asi málo kyseliny abo čo.

Trávenie mám v poriadku teda okrem mastných jedál pred tým som mohol jesť mastné teraz už sa uloźia v žalúdku a potom ma začne bolieť ešte viac. žalúdok ma bolí neustále aj keď som hladný od rána do večera (ráno a doobedu je to najhoršie). Stolica je v poriadku každé doobedu.

Uź neviem čo mam robiť pred trištvrte rokom som mal niečo podobné vtedy mi pomohlo aloe vera no teraz nezaberá.

Skúste pomôcť, ďakujem

Janičko

Prosím poradte vcera som zvracal z jedla a dnes ma bolí žaludok a nemôžem ani spať ako by ma tam niečo tažilo

marhyno

Lucka a skúšala si probiotiká ? Lebo teraz čo som tu písal že som sa uzdravil tak to bola blbosť stále som to mal v tele ale potom som uźíval Drags Imun kde mi všetko zlé v tele vypálilo a uzdravil som to nakoniec Probiotikami a už je všetko tak ako pred niekoľkými rokmi ... trávenie mám ako malé babatko :)

Luciaak1812-

Prosím vás poraďte mi. Od začiatku mája mám bolesti v bruchu. Najskôr som nevedela identifikovať presné miesto a bolelo to vždy po jedle, aj ma prehnalo. V posledné dni však cítim silnú bolesť vľavo pri bedrovej kosti a trochu miernejšie ale predsa aj vpravo. Cez víkend sa to už nedalo vydžať, a tak som šla na pohotovosť, kde mi spravili sono a aj k ženskej ma poslali ale nenašli nič také. Ženská mi povedala, že sa jej zdá akoby sa mi črevo nedostatočne hýbe. Črevná vyroza to nie je pretože trvá už dosť dlho a bolesť už nie je upjatá len na jedlo. Naozaj neviem čo robiť a za chvíľu odchádzam do zahraničia. Bolí ma to už aj keď len chodím.
Ďakujem

vilko

Moji milí, viem, čo sú bolesti žalúdka, kyseliny, problémy z pankreasom. To všetko som zažil pred rokom a pol.Behal som po vyšetreniach, bral lieky a absolvoval gastro vyšetrenia. Bolo to nekonečné trápenie. Poradil mi priateľ, a keďže vo chvíľach keď Vám je zle dáte si poradiť všetko a každému. Neoľutoval som a užíval som 6 mesiacov, postupne tak, ako je to predpísané a odporučené citamíny, vyživové doplnky. Vrelé a zo srdca píšem link web..-odkaz odstránený-

marhyno

Ták ľudkovia chcel by som vám napísať pár slov o tom ako som sa UZDRAVIL :).

Po vyskúšaní všetkého možného: Beatin Hcl, Meteospasmil, čierne uhlie, rôzne prírodné recepty, a ešte neviem čoho rôzneho som na to kápnul.

Presne pred rokom som mal podobný prípad bolesti žalúdka a pomalého trávenia. Vtedy mi pomohlo aloe vera a ešte jedna vec na ktorú som si spomenul - Gastrocynesine.

Takže moja liečba teraz spočívala v tomto:
dva týždne dieta = bez raňajok bez desiaty bez obeda až do nejakej 2/3-tej
potom len nejaké ľahké jedlo (cestoviny, kuracie meso, atď.)
Kaźdé ráno - hneď po vstaní 2x 25ml Aloe Vera www.ezoshop.sk presne táto
A jedna tabletka Gastrocynesine (neprehĺta sa ale rozpustí v ústach takže vhodná aj pre takých ktorých trápi prehĺtanie)
Ďalšia tabletka na ceste do školy - kvôli nevolnosti v autobuse

O 2 alebo 3-tej zase 2x 25ml Aloe Vera + jedna tabletka gastrocyn. potom jedlo

Pred spaním 1x 25ml Aloe + jedna tabletka

A takto sa to stále opakovalo až pokial som nezačal cítiť že som čím ďalej tým viac a častejšie hladný (momentálne ešte ráno cítim trošku plnosť ale to sa časom upraví - hodinu potom už si môžem dať ranajky)

Gastrocynesine je možné užívať kedykoľvek je to potrebné v akóm koľvek množstve

Dúfam, že som niekomu pomohol týmto príspevkom, želám aj vám aby sa vám upravilo trávenie do normálu :)

RNG

Palenie zahy je v pazeraku, nie zaludku. Zaludok znesie vysoke koncentracie kyselin, lebo je chraneny mazom. Pazerak proti tomu neznesie dokopy nic, aj slaba citronova stava v nom ho uz pali, nieto zaludocne kyseliny.
A uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa uzaviera velmi silne na pokyn dostatku kyselin. Takze ked mas dost kyselin, tak sa mozes zavesit hore nohami a obsah zaludka sa ti nesmie dostat do pazeraku.
Grganie je dokaz, ze si alebo prehltol pri jedeni vzduch, alebo ti jedlo v zaludku kvasi pre NEDOSTATOK kyselin
Ale zbytocne tu roz[pravam, ked si ludia podla zahy vysvetluju zialbohu v sulade s lekarmi, cest vynimkam, ze maju kyseliny dostatok.
Meranie kyseliny, a jej vytvarania jedine presne je pomocou Heidelbergovej kapsule, co drviva vacsina gastroenteorologov ani nepozna. A touto metodou jasne dokazali, ze vyse 98% ludi, co si mysl4li, ze maju kvoli pale dostatok kyselin ich mali naopak nedostatok. Co e nakoniec uplne logicke, lebo pri dostatku kyselin v zaludku nemoze nastat ani kvasenie, ani hnitie.Kyseliny totiz tie mikroby znicia alebo aspon znemoznia ich rozmnozovanie sa a cinnost.
www.antiagingwellnesscenter.com

marhyno

Píšem vám po 3 dňoch odkedy mi prišiel Betain HCL 648 mg + Pepsín 150mg

Hneď ako mi prišiel dal som si jednu tabletku a nič. Potom som si dal pred jedlom jednu tabletku a už som žačal pociťovať pálenie žáhy čiže to asi znamená že hodnoty kyselín mám v poriadku ale bolesť žalúdka neprešla.

Takže som začal vychádzať z toho, že kedže bolesť je najintenzívnejšia v hornej časti žalúdka a po gastro vyšetrení mi ako jedinú chybu našli že KARDIA mám pootvorenú a môže ma to bolieť keď niečo robím (bolí ma to stále ale niekedy intenzívnejšie niekedy menej)

Takže si myslím, že so žalúdkom je všetko ok len by som si mal dať aspoň na dva týždne pokoj a dietu ? žiadne cvičenie, jedenie menej a zdravé jedlá nič mastné a žiaden alkohol ... tak ? aby sa to ukľudnilo a vrátilo do normálu ... pokial máte nejaké iné návrhy a rady môžte sem dopísať budem vám vďačný

hanka9

marhyno

teda

N E Z A B U D N I

priebezne informovat v tejto teme, AKO pokracujes a ako je po kyselinach, alkalii a vlastne vseobecne. Vela zdaru a uspesnu liecbu zelam !

marhyno

Ďakujem všetkým za dosavadné rady - objednal som si Betain HCL - 575mg + pepsín 150mg dôjde mi to asi tak za 2 dni tak potom napíšem či mi to pomohlo alebo nie

hanka9

RNG
ano, volaju sa AMARA, alebo DIGESTIVA.

dolunizsim napisanym som chcela vyjadrit len akusi postupnost liecby, t.j. zacinat setrnejsimi a jednoduchsimi vecami,pre mnohych aj lacnejsimi vecami, ktore mnohokrat pomozu ! AK nepomozu, pripadne nepomozu aj dalsie veci, tak potom by som urcite presla k tomu, co spravne radis Ty.