Ako zväčšiť prsia? Tabletky, masáž, cvičenia, antikoncepcia?

Príspevok v téme: Ako zväčšiť prsia? Tabletky, masáž, cvičenia, antikoncepcia?
SisaB

Ahojte! Velmi rada by som bola keby mi niekto poradil kto má niečo overené ako zväčšiť prsia aspoň o dve čísla. Mám už pomaly 19 rokov a mám 75A. Hanbím sa za to, komplikuje mi to život, no pod skalpel nelahnem. Mohli by ste mi prosím poradiť ako na to? Chystám sa brať antikoncepciu (nie len kvôli prsiam), no bojím sa že prsia mi z toho nenarastú. Tabletky, mastičky, masáže,cvičenie naozaj hocičo čo mi pomôže, budem rada za každú vašu radu.
Ďakujem pekne,
pekný deň

Sisa B.

Haringa

Ono máš vždy viacero možností ako prsia zväčšiť. A ak nie s s nimi spokojná, tak sa nenechaj od nikoho odhovárať. Sú to tvoje prsia a tvoje pocity. Ako som povedala, je viacero možností od plastiky, až po tabletky. Všetko má svoje výhody ja nevýhody. Tu je článok kde sú popísané všetky možné spôsoby na zväčšenie pŕs: www.megaprsia.sk

ErikaZhor

Žiadna akupunktúra ani podobné blbosti ti na zväčšenie pŕs nepomôžu. Buď choď normálne na plastiku alebo ak nechceš, začni brať tabletky. Ja som užívala tabletky Breastexta+ a pomohli. Každému možno nepomôžu ale ja som spokojná.

sasanka20

Treba skúsiť tabletky nie sa hneď rezať ked už si taká nespokojná. Vyskúšaj breastextra.sk. Tie všade chvália.

natusik33

Ahoj ja som v 18 začala užívať antikoncepciu značka Maitalon a prsia sa mi zväčšili naozaj o 2 čísla. A poznám viacero báb ktoré nemali skoro žiadne prsia a antikoncepcia pomohla. Takže dúfam, že sa tak stane aj v tvojom prípade :)

Laara

to bol pokus o vtip ;) ale tak vysvetlim..Judinyova len robi z ludi hlupakov a tvrdi, ze jej z nuliek narastli trojky kvoli tabletkam..co je blbost..kedze ma silikony ako vysite..cize vlastne len robi hlupanu sama zo seba :D

teda z mojej strany ironia..lebo nijake tabletky, olejceky, ani ziadne zazracne prirodne preparaty, ci cvicenie ti nevycaruju z vecera do rana o dve cisla vacsie prsia..cize preto moj koment..jedina cesta je ten skalpel, co vsak zakladatelka odmieta..cize sa bude musiet zmierit s tym, co jej narastlo..a suhlas..aj male prsia su OK ;)

Prezývka55

Laara ked sa z nej ma stat taka skrata ako Judinyova tak to potom nech to radsej neberie. Male prsia su OK. Lepsie ako nejake plecniaky.