Obocie - problem

Príspevok v téme: Obocie - problem
delisa:xxl

Ahojte,,
Mam hrozne ale naozaj hrozne obocie..skusala som si ho sama trhat a urobit aky taky tvar a je to hrozne!!!!! Obocie mam prilis tmave, preto ak si ho chcem nejako zafarbit ciernou ceruzkou aby bolo trosku lepsie a halvne rovnake!!! vyzera to prisrne..a nakoniec zistim ze to obocko aj tak rovnake nie je :D co mam robit??? mam cakat kym mi dorastu chlky? ale to bude trvat velmi dho a bude to vyzerat este horsie!!! alebo co mam robit? co mi s tym moze spravit kozmeticka??
Ako dlho vydrzi take zafarbenie??
Ja v takom niecom nemam cit a nebudem si to vediet robit sama ..a zas nebudem mat tolko casu chodit kazde 2 tyzdne ku kozmeticke..nie len ze cas ale ani peniaze..mozem si ho dat zosvetlit? aby som ho mala trochu svetlejsie a mohla ho farbit na hnedo? ako take zosvetlenie dlho vydrzi?
Dakujem

Sejla

to co mas preboha za napady, ze ti vadi, ze je tmave a este ho farbis ciernou ceruzkou, alebo chces ho odfarbit, aby si si ho mohla zase farbit na hnedo? To je aka logika? Obocie nechaj prirodzene, ked to nechces este viac pokaslat, chod ku kozmeticke, nech ti to spravi aspon rovnake, nechaj dorast a za 2 tyzdne zase ku kozmeticke, nech ti vytvori normalne staly tvar, potom uz bude pre teba lahke si ho trhat sama, lebo budes vidiet, kde ti dorastaju male chlpky.

damuš

aj ja som si pokazila:D jedno som si vytrhla viac ako druhe a mam to zafarbene na cierno a vlasy mam spinvo blond ,,, robim si to sama ale potrebovala by som bledsiu farbu ale vypdala by som jak sprosta

lencika

hned ku kozmeticke, ale k nejakej dobrej, lebo ja mam skusenosti ze mi kozmeticka pokazila obocie, lebo spravit si dobre obocie nie je sranda, kym ti nedorastie tak nech ti ukaze ako ho pekne kreslit aby ti to nevidelo ze je kreslene drzim palce

delisa:xxl

myslis ze do 25 septembra to bude stacit? :D potom mi zacina skola a nechcem sa tam ukazovat s tak hroznym obocim..

henrieta7890

aj dlhšie ti môže dorastať podľa mňa, veď zbadáš, treba vydržať, lebo potom pekne tvarované obočie od kozmetičky za to stojí :)

delisa:xxl

boze ale to budem dlho cakt kym mi to obocie dorastie..lebo vzdy ked zacalo dorastat som tie dorastajuce chlpky vytrhala..je to hrozne ked to takto..jezis to aj 2 mesiace budem cakat ze?

henrieta7890

počkaj kým ti obočie dorastie a daj si ho vytrhať ku kozmetičke, potom už budeš vedieť ľahko vytrhávať, vytrhneš iba to čo bude pretŕčať spod línie ktorú ti spraví kozmetička a mne osobne nafarbenie vedrží cca 3 týždne, postupne bledne