Nízka váha, ako pribrať?

Gima

Mne pomáha mlieko s 3 lyžičkami práškového cukru + kusok masla Hera. Potom to dám do mikrovlnky zohriať na 2 - 3 minuty. Ked je to zohriate pridám ovsené vločky asi 4 lyžičky. Nehám vyluhovať 5 minut a vu a lá máme jedlo pre vitalôitu a krásu. Ja som toho dôkazom.

andrea000

Prosím o vyplnenie môjho krátkeho dotazníka, kvôli školskej práci. Veľmi mi tým pomôžete ak tomu venujete chvíľku svojho času. Ďakujem. :)

www.survio.com

pomocnica

laura7676- mala si veľké šťastie, že si po pôrode takto schudla! a inak, keď máš 51 kg, tak podľa mňa môže ti byť stále jedno, či priberáš a keď si zoberieš, že za nejakých 16 rokov si pribrala vlastne iba pár kilo, tak by som slavila. :) užívaj si ešte tvoj stále super metabolizmus, a veľa šťastia s dieťatkom. :)
Pekný dník. :)

laura7676

boze ako ti zavidim :)) v dobrom .. ja som v 15 mala 46 kg... pri vyske 162 cm . proste utla . chcela som tiez pribrat .. ale cokolvek som zjedla a jedla som ako slon . tak vaha bola stale ta ista ..proste dobre spalovanie ..potom v 18 konecne 47kg :D..a vaha stale ta ista .a to som sa lubila napapat .. podotknem ,ze som vyrastala na strave od babky ,domace vajicka ,domace masko ,zeleninka .. kolaciky atd .. v 23 som otehotnela .. v tehotenste som zacala ZRAT ako dva slony !! neuverite ale pribrala 28kg!!! mam to v karte ,nikto mi to neveri .. proste ja som mala uzasne tehotenstvo ani raz som nevracala , jedla som piate cez deviate .. presne ako vo filme ,kde tehulka do seba pcha sladke a pecene kurca v jedno a zapija kolou:D ... ked som porodila .. tak pomaly samo od seba bez cvicenia /mala som cisarsky rez/ sa mi asi do pol roka vratila moja vaha 47 kg !! nemohla som tomu uverit .. naozaj bez cvicenia ..no a mam 31 rokov ,a moj metabolizmus sa akosi spomaluje :( mam 51kg ..a naozaj si musim davat pozor co zjem :( dva dni sa napchavam vsetkym co mam rada a moja vaha hned ide hore :( takze tavidim ti :) neboj ,si zdrava , len to chce cas .,, :)

Drotár

Ak máte problém s naberaním, mali by ste sa zamerať na to, kde robíte chybu. Ďalšou možnosťou je, že patríte medzi ektomorfov, teda ľudí s problémom nabrať. V takom prípade, by ste sa mali ešte viac zamerať na dodržiavanie zásad správnej výživy. Skúste pohľadať na internete je toho popísané dosť. napr. tu: skolaobjemu.eu
www.hravozizdravo.sk

jajajka

Co by som ja dala za 48 kg :D mám 167 a 42 kg... Začala som cvičiť, výsledky nečakam ,hned treba si počkať

Maoam

prirodzene tak utlych zien nie je vela, vela malo povodne vyssiu hmotnost, akurat ju nasilne udrziavaju nizsiu casto za vysoku cenu

ale mozno to nie je tvoj pripad