Materské znamienko

Príspevok v téme: Materské znamienko
tery

Aj ked je forum premna už uzavretou témou......predsa musím tu niečo napísať, lebo mi z toho ide strach.
A nemam sa s kým o tom porozprávať.

Bola som v sprche a nechtiac sa mi podarilo na pokožke,na tele,gelovým nechtom,,ked som sa tak poriadne drhla.....zadred do materského znamienka.
Bože..nikdy sa mi to ešte nestalo a teraz neviem čo s tým. Trocha som z neho olupala do kože, trocha krv a to znamienko je svetlejšie ako bolo.
Čo teraz.....

mima.0

Skôr ako po týždni nemá ani význam chodiť na kožné, kým je tam ešte ranka a chrasta, treba ísť keď sa to zahojí a nechať ho tak vyšetriť. Prelepiť nemusíš ale môžeš hlavne si daj pozor aby sa ti rankou neprilepilo na leukoplast. A neboj sa, veľa ľudom sa to podarí a znamienko je v poriadku..

tery

Si myslíte, že ak si to znamienko prelepím na noc..tak potom môžem kľudne spať?...aj sa otáčať a tak?? to trenie nebude vadiť?....alebo radšej spať celú noc na chrbte?
A ráno dam preč, aby mohlo dýchať..

tery

Niekedy sa to môže stať aj pri nejakom úraze napr.,tie znamienka, čo narobime, nič. Len veriť že bude to o.k.

tery

Tak porezať znamienko žiletkou....tak ja by som asi už dupkala hoc aj na pohotovosť, ale nikam neisť......tak toje odvaha..

uf-uf

som si asi pred mesiacom so ziletkou porezala znamienko pri holeni. nemala som kedy ist k lekarke. vyzera byt v poriadku. zasypala som ho chudacka pudrom, tyzden som ho prelepovala naplastou, aby sa mi zahojilo a neodieralo.