Ženy versus muži

RNG

Kamaratstvo trva, ked na nom obe strany pracuju. Bez ohladu na pohlavie a vzdialenost.
Ale dobrych dlhorocnych kamaradov ma clovek len zopar v zivote.
Ostatni su len znami.
My so zenou mame takych 2 manzelske pary a samozrejme ich rodiny, s ktorymi sa pozname a stretavame, piseme a telefonujeme pravidelne uz pomaly 50 rokov.
Samozrejme zeny maju medzi sebou iny vstah ako my, muzi a k zenam, tj muzi k zenam, sa vzdy musia stavat trochu s odstupom co je potrebne pre to, aby sa necitili pritlacene k muzu.

pandorica

Myslím, že asi je to jedno.Ja mám 3 kamarátky už od základnej školy, a to je už teda veľmi dlho.S dvoma z nich som skoro každý deň,stále to funguje.

rivapata

podla mna to záleži na povahe nie na pohlavý a výzor nehrá žiadnu ulpohu ako niekto povedala že nemá rád spoločnost lebo citi konkurenicu v inej, to ona ten niekto je taký ak niekto nemá rád spoločnost zvyčajne je to preto že je ointrovert nie preto že závuidí inej krásu a priatela.

&

Jasnačka ze muži, ženy sa síce môžu tváriť ako veľké kamosky ale v duchu si strašne závidia. Výzor, krásu, frajera , prácu, oblečenie, atď.

poPotvorka

ono vies Mimulus su zeny ,ktore maju problem citit sa pohodlne v spolocnosti druhych ziem ,lebo ich vnimaju ako konkurenciu .... asi nasa vlastna neistota sposobuje ,ze mame problem zblizit sa s pripadnymi superkami ,vsetko zlyhava na nasej zavisti a ziarlivosti .......... mne to uz lezie na nervy ,takze sa uz citim lepsie v spolocnosti muzov ,pretoze je super citit sa uvolnene a nie strojene