Plánujeme tehotenstvo

Peppa

Wobenzym som brala aj ja ked som byvala casto chora a velmi mi pomohol :) brala som ho cca rok vkuse, pricom som postupne davku znizovala a odvtedy byvam chora velmi malo..musim zaklopat :))

Lulu2011

staci lubit nic ine ti netreba :) my sme nepripravovali nijako :p :) kyelinu listovu zacnes brat, hned ako otehotnies, automaticky ti ju dr. predpise :)

fireboy

zewa/ neplanuj ziadne decko tych je tu uz aj tak dost. a do tohto sveta radsej nepriviest ziadne decko. uzivaj si zivot

zewa

Dakujem :) Ano, urcite sa snazime zit viac zdravo aspon co sa tyka ovocia a zeleniny. Dala som si vypracovat taky plan sity na mna, podla mojho denneho rezimu, aby som sa dostala do formy. Len este by som chcela trosku zvysit imunitu lebo byvam casto chora. Neviete mi nieco poradit? Rozmyslala som nad Wobenzymom.
Babo planujeme pocat az koncom roka :)

pandorica

Neviem, ale kyselina listová je dôležitá až pri vývine plodu, aspoň tak sa mi zdá.A detoxikáciou organizmu určite nič nepokazíš.Ale skôr si myslím,že dôležitejšie je dávať si pozor po počatí, aby bábatko neprijímalo toxíny, ale len to najlepšie, čo mu môžeš poskytnúť

kafe

zewa, nerozmýšľala si aj nad detoxikáciou organizmu? Len to by bolo asi na dlhšie (mesiac? viac?). Toto je úryvok z knihy Jozef Jonáš: Kde končí duša a začína telo. "Tomu, aby sa narodilo hyperaktívne, dyslektické, nekľudné, alergické či astmatické dieťa sa dá predchádzať - pripraviť sa na počatie a svoj organizmus očistiť (to sa týka aj otca ale matky oveľa oveľa viac). O čo viac sa v populácii prejavujú poruchy imunity, o to nápadnejšie sa zvyšuje toxická záťaž žien."
Keby som dieťatko plánovala, začínam asi odtiaľto :) Videla som vo Famílii jeden párik ktorý sa na počatie dieťatka pripravovali rok práve očistou organizmu a fest sa mi to páčilo. Veľa zdaru a krásne deculo, nech sa už budete pripravovať akokoľvek.