Nedokazem manzelovi povedat o

papagaj

napíš si všetko na papier a potom zahod, nemusiš nikomu nič povedat vobec s ato nemusi nabalovat, su veci ktoré nosia ludia v sebe nič sa nestane, práve vtedy ked povieš niečo čoho sa bojiš že sa to druhý dozvedia často je to tak že to nie je udržane tajomstvo,nechaj si pre seba to je najmudrejšie.alebo navštiv psychologa.Vobec nie je pravda že možme partnerovi všetko povedat často opak je pravdou skor treba vedeit čo možeme a ako povedat a nevieš ako zareaguje.

Lulu2011

co konkretne? niekedy su ludia tak zavaleni strachom, ze si problemy sposobuju sami, ked ten strach premozes a otvoris sa uvidis ako ti odlahne, mozno to nie je tak strasne ako to momentalne vnimas ty, podvedomie ma velku moc sa zmenit na strasidelny zamok, ak sa pridlho brodime strachom a stagnujeme na jednom mieste, kde citime, ze by sme sa mali pohnut, nie je nad otvorenost a uprimnost, ver mi

Mimulus

Ak mu to nepovieš tak sa to bude len nabaľovať a váš vzťah skončí. Ak mu to povieš tak to nemusí pochopiť a rodina to už nepochopí vôbec. Ale niečo urobiť musíš.