Fenke som našla hrčku pri prsníku je pohyblivá

Príspevok v téme: Fenke som našla hrčku pri prsníku je pohyblivá
drew

ahojte. Našej fenke som našla hrčku priemer asi 1 až 1,5 cm na prsníku. Je pohyblivá ale nie po celej koži iba v oblasti jej bradavky. V sobotu ju ideme začipovať takže pôjde k veterinárovy ale pojím sa že je to vážno. Možno to je iba uzlinka ale aj tak. Viete na zverolekára sa u nás strašne míňa. Minule som dala len za prehliadku 12 euro. Pretože náš malí havo ziedol topánku a potom velmi vracal a triasol sa.Pichol mu dve injekcie a urobil mu- SONO brucha a za to sme platili 70 eur. Dufam že to nebude vážne :)

Deria

a dal vam nieco proti tomu? mozes jej davat na to obklady z repika. fenke skore uzdravenie! dufajme, ze je to len zdurene.:)

drewW

čaute :) dneska som bola s ňou u veterinára a on povedal že to može byť zdurené mliečna žľaza pretože sa pred pár dňami do hárali. Keby jej to neprešlo musí ísť na operáciu pretože to môže byť náznak rakoviny .. :(

kakadu

mojeje fenke hrčka bola v bradavke ktorá sa pretiahla na asi 20-25cm, mala vela porodov dedinská fenka,od kedy sme si to všimli prežila ešte dva r-3 roky, už bola stará.

nemusí to znamenat hned zlé može to byt neškodne,treba ist ihned k veterinárovi

Deria

najlepsie, ak hrcku ukazes veterinarovi, ved tam aj tak ides. zalezi, ako stara je tvoja fenka, starym psikom sa casto robia hrcky, ktore su neskodne. moja mala tiez hrcku a nakolko bola stara, v klinike mi radili to nechat tak a uz ju netrapit, lebo pokial to nerastie, neboli a neprekaza, je nezmysel vo vysokom veku psa operovat. to je moj nazor. vetovi to urcite ukaz.