Caste mocenie bez bolesti

Príspevok v téme: Caste mocenie bez bolesti
MočiacaDáma

Dobry den. Mam problem s castym mocenim. Na zachod zvyknem chodievat aj kazdych 15 minut. Necitim vsak pri moceni ziadnu bolest, moc nezapacha, ani nic nezvycajne. Avsak je to naozaj otravne, ked musim stale behat na WC a v noci sa kvoli tomu viackrat budim. S imunitou nezvyknem mat problemy, uz davno som nemala ziadne zdravotne problemy, ba ani obycajnu nadchu. Lieky neberiem ziadne. Naozaj netusim, co by o mmohlo sposobovat a ako to odstranit. Dakujem velmi pekne za pomoc! :)

LostVanilla

Dobrý deň, časté močenie bez bolesti môže byť prvým príznakom prostatitídy. Čítal som o tom v užitočnom článku medium.com . Konzultovali ste svoj problém s urológom? Myslím, že lekár bude schopný nájsť príčinu)

adidom

Odporúčam vám pozrieť sa sem na 100 % www.castemoceni.cz Máte tam opísané najčastejšie príčiny. A keďže sa to u mužov a žien veľmi líši, je dobré o tom vedieť, pretože ľudia často dávajú nesprávne rady. Na časté močenie sú dobré bylinky, ale líšia sa pre mužov (zväčšená prostata) a ženy (infekcie močových ciest).

Makiavelli

Pokial podobne priznaky trapia aj panov - tu najdete uziotocne preventivne rady a pomoc pri liecbe - -odkaz odstránený- - bud ide o kratkodobe nachladnutie alebo bakteriu, pripadne zvacsenu prostatu. O tej sa v clanku pise.

quako

Pokiaľ všetky vyšetrenia moču,chemické,mikroskopické aj kultivačné boli v norme alebo negatívne a nie si tehotná máš "zmľandravený" m.mechúr.
Musíš ho trénovať a nebehať pri každom nutkaní na záchod..povedať si vydržať,vydržať,nech si mechúr zvyká na väčšiu náplň.
Populárne sú aj Kegelove cviky na posilnenie celej panvy

Ivka 1

Na zdravotné ťažkosti spojené s ochorením orgánov v oblasti malej pánvy sa mne osobne osvedčilo pitie Aloe Berry nektáru , vyriešila som si chronický zápal močového mechúra a to som sa s tým trápila riadne dlho. Mala som s tým spojené aj gynekologické ťažkosti . Ak ste ešte neskúšali, odporúčam ísť touto cestou. Veľmi rada sa podelím o svoje skúsenosti.

salon

Jedna sa o hyperaktivny mocovy mechur a nocne mocenie je nokturia. Navstiv urologicku,ona ti urci co a ako. Nasadi liecbu. Ja som to absolvovala kvoli tomu castemu moceniu lebo curam 10 az 15kr.za den,v noci jeden krat,uz sa stalo,ze som sla aj dvakrat a niekedy vydrzim celu noc. Urologicka mi dala taky formular,kde som si mala merat moc kolko a ako casto vymocim,na zaklade toho urcila,ze ano jedna sa o hyperaktivny mechur a ta nokturia. Dala mi lieky Spasmed,z ktorych som bohuzial mala vedlajsie ucinky ako je tocenie hlavy a neostre videnie. A tak som ich vysadila a ja som ostala tak ako som bola aj predtym. Milujem vodu,no kvoli tymto problemom nemozem dodrziavat pitny rezim. Nemam sajnu ako to riesia ini ludia...
Snad sa podelite o svoje skusenosti.

mjanik

z nejakých príčin (nachladnutie) tI OSLáBLI OBLIčKY,VYHľADAJ AKUPUNKTúRU A DAJ SI ICH PRELIEčIť.pO 2-3 SESDENIACH BY MAL PROBLéM ZMIZNúť.