Paci sa vám tetovanie?

Bandolera

Tak, pre tychto to urcite zmysel malo :-D ... Osobne tetovanie nemam, ani sa nechystam, nepaci sa mi to, ale nikdy nehovor nikdy. Ale ked vidim pekne oblecnenu zenu, a z pod toho jej vykuka nejaka farebna kerka, tak je to otrasss

Samo1988

Niekomu sa to paci, niekomu nie, mne absolutne nie. Vacsina ludi to robi z bujnosti, trucu, alebo sa nechaju zlakat davom, lebo to aktualne fici a nerozmyslaju nad tym, ze to nie je ozdoba na aktualnych par sezon, ale navzdy a moda sa nielen meni a rychlo a lahko sa im to prestane pacit, ale moze im este v zivote sposobit vela problemov. Mne osobne sa tetovanie vobec nepaci, skor naopak, pride mi to ako permanentne znehodnotenie tela. Hlavne zenske telo hoci aj s malym tetovanim na mna posobi odpudzujuco a vulgarne a potetovana zena vo mne podvedome zabija vyzarovanie zenskosti a krehkosti - nikdy v zivote ma zena s tetovanim nepritahovala a v zivote som zene s tetovanim ani len pusu nedal, akokolvek mala peknu tvar a postavu. A verte mi, rovnaky nazor ma velmi vela ludi a to aj v kategorii 20-30 rocnych. Su ludia, ktorym sa pacia tetovania, su taki, ktorym sa nepacia. Ale zo vzorky ludi ktorych poznam, cim narocnejsie kriteria si zvolim na inteligenciu, uspesnost a rozumnost kamaratov/znamych, tym vyssie percento z nich by mi povedalo, ze tetovania su hnusne. Prave naopak, cim viac inteligentnych, rozumnych a uspesnych ludi zo vzorky respondentov vyradim a ponecham len starych kamaratov so sidliska, ktori v zivote h**** dosiahli, tym vyssie percento povie, ze tetovanie je sexy. (negeneralizujem, preto hovorim o vyssom percente, nie o vsetkych) Takze ludia, berte do uvahy, ze ide o AKTUALNY trend, ktory sa ani zdaleka nie vsetkym paci a nejde o stylove tricko ani piercing, ktory si date dole, ked sa vyjde z mody, nebude sa vam uz pacit, alebo bude prekazat, ale ide o permanentnu zalezitost, ktora vam v zivote tazko niekedy prinesie uzitok, ale skody moze sposobit neurekom. A ked bude niekto argumentovat, ze tetovanie znazornuje originalitu a individualitu, skuste sa trochu zamysliet. Dnes nie je u mladych ludi tetovanie nic zvlastne a vynimocne, skor je a cim dalej tym viac bude originalne mat ciste telo. A navyse vacsina ludi si dava tie iste otrepane a trapne motivy - napr. zeny velmi oblubuju nechat si na telo popisat kadejake zivotne mudrosti, najlepsie v anglictine, lebo je to strasne cool a k tomu nejaky obrazok vtacika, kvetinky, zvieratka - to ma byt akoze vyjadrenie individuality a originality, dat si na telo navzdy zvecnit taky isty motiv, aky ma dnes kazda druha husicka a ked navstivite panske nocne kluby, tak kazda prva?

PS: Kludne ma okydajte, aka som konzerva s nazormi 100 rokov za opicami a som netolerantny. Kazdy ma svoj nazor a ja tiez nehovorim, ze ked niekto ide s modou, tak je lahko ovplyvnitelny a nie je sam sebou, tak budte aj vy tolerantni a akceptujte nazor niekoho, kto povazuje tetovania za nerozvazne a trapne nasledovanie sucasnej mody. A mimochodom, nemam predsudky proti tetovanym ludom a vela ich osobne poznam, vratane dvoch profesionalnych taterov s vlastnym studiom a su to dobri kamarati, ale to nic nemeni na tom, ze sa mi tetovanie jednoducho nepaci a hlavne na zene, ktora ma tetovanim bez slova raz a navzdy odpudi.

macq

mackani

nj, len aby si potom nelutovala, ked to nieco co ta charakterizuje sa zmeni, tak ako u mnohych, tebe sa to asi 'nemoze stat', vsak ?

mackani

Mám tetovanie a páčia sa mi potetovaní ludia, a najmä na chlapoch je to tak sexy :3 Aww :D A mňa k tomu viedlo ani nwviem čo,chcela som mať na tele niečo čo ma vyjadruje,moju osobnosť,moj život.

Alastor

Tanita tak tvoja mama musí byť matka roka ked ti v takom veku dovolí si pokaziť pokožku a krv vyrastieš budeš ľutovať. Osobne proti tomu nič nemám ale ľudia by si to mali dávať po 20ke kde už trochu rozumu aj majú a budú vedieť aj dôsledky.