Vaginálna kvasinková infekcia

Ivka 1

Tak napíšem moju skúsenosť s kvasinkami. Ako prvé som bežala ku svojmu gynekológovi. Nasadil mi rôzne tabletky na vkladanie, na perorálne užívanie ....no nelepšilo sa to. Na gynekológiu som chodila ako na hodiny klavíra až kým som to nezačala liečiť prírodnou cestou a odvtedy mám pokoj.
Je to už viac ako desať rokov a viem,že ani teraz to dievčatá a ženy trpiace na kvasinky nemajú lepšie. Je teda potrebné hľadať gynekológa,ktorý Vám vie poradiť aj prírodnú liečbu.

AlisonWolf

Ja nechápem, prečo ženy s takýmito problémami čakajú na odpovede na internete a nejdú okamžite ku doktorovi! Ja som s takýmto problém u gynekologičky hneď na druhý deň! + každému môže vyhovovať niečo iné, najlepšie liečbu nastaví lekár.

marika11

nela ma pravdu, v prvom rade za lekárom!!!
plus nasadit probiotiká ako prevenciu pred recidivou.
Z osobnej skusenosti viem, ze na kvasinkovu infekciu zaberajú tieto www.monsea.sk
Držte sa baby :)

Ivka 1

A k tomu odporúčam užívať kvalitné probiotiká v enterickom obale. Po skončení liečby tabletkami na vkladanie pokračovať probiotickými tampónmi aby sa mikroflóra v pošve dala do poriadku.
Proti kandidová diéta je tiež veľmi dobrá, aspoň kým sa to nedá do úplného poriadku. Samozrejme liečiť sa musia obaja partneri, inak si kvasinkovú infekciu budete odovzdávať navzájom ako štafetu.

Lenka FITFIT

Ahoj urcite by som sa pozrela na to prečo si infekciu dostala, pokial by telo fungovalo spravne nic take by sa nestalo.
pavlanska.lenka@gmail.com - pokecame individualne

Nela41

Choď k doktorke.. ak máš dobrú lekárku nasadí ti komplexnú liečbu a keď sa toho dobre zbavíš môžeš zabrániť opakovaniu..
Ja osobne mám v tomto veľmi dobrú lekárku, nasadila mi vkladacie tabletky, čípky, masť aj pre partnera aj pre mňa a aj orálne tabletky a musím zaklopať od vtedy som žiadne problémy nemala, zato kamarátkam furt lekár odporučí nejaký voľnopredajný liek a vždy sa im to pochvíľke vráti takže asi tak..
a pre rýpalov, viem že to závisí aj od iných faktorov, ale liečba je tiež dôležitá