Vzťah skoro bez sexu

Príspevok v téme: Vzťah skoro bez sexu
kukučka2111

ahoj. mám s partnerom problém, ktorý sa vyskytuje asi častejšie ako som myslela, podla toho čo som čítala na tomto fóre. mam 23 rokov, štíhla, taká normálna, môj priatel má 42. asi si hneď pomyslíte,že vo všetkých problémoch hrá rolu vek (možno). sme spolu dva roky, a on so mnou nechce spávať.nemá žiadny problém, pretože keď začnem ja, má aj erekciu, všetko je v poriadku, ale urobí sa po chvílke, a čo je ešte horšie, tak keď nezačnem ja prvá, tak proste sex nebude, na začiatku sme išli do vzťahu pomaly, nikam sme sa nehnali, prvý sex sme mali skoro po dvoch mesiacoch,a potom skoro mesiac pauza, a takto to išlo ďalej, najskôr mi to nevadilo, aspoň som mala pocit že mu nejde iba o to, ale neskôr mi to začalo vadiť. keď sa o tom bavíme, tak mi povie, že som nymfomanka, že mi záleží len na sexe, potom keď máme konečne o tom normálny rozhovor, tak sa týždeň dva snaží, a potom sa nato akože zase zabudne a sme na tom istom.inak máme krásny vzťah, chodíme do tatier, na túry, do kina, je pozorný, kupuje mi darčeky, len tak aby ma potešil, stále vymýšla nové veci aby sme nemali stereotypný vzťah, takže jediný problém je toto,sex.dokonca som sa mu raz vyhrozila, že keď to bude takto pokračovať, že si nájdem niekoho na sex, ale to sú len lacné sslová, ktoré nezabrali. milujem ho, chceme si kúpiť dom, už vybavujeme všetky veci, ale bojím sa toho, že sa to nezmení. nechcem ho opustiť,ani podviesť. stretol sa už niekto s tým?viete mi poradiť, ako sa s ním rozprávať, alebo nejaaká rada.fakt ocením čokolvek.a bokovku nemá, to viem na 10000000%.ďakujem

chrestys

zaujimave ako sa rozmohli pary typu 19tka 34 chlap, 25 - 45 a podobne, vidim to aj vo svojom okoli, je to ako prehliadka dcereniek na prechadzke s otcami, cim to asi bude ? laskou ! ano pravou laskou, to ze uz ma za sebou obdobie zhruba 20-35 kedy musel makat a teraz uz ma ten byt, ma to auto, ma nasporene, to je iba ceresnicka na torte, ze damy ? ono zenska je proste vychcana a vzdy si najde cestu, po case samozrejme pride vyplakavanie on nechce sexovat, on nechce chodit festivaly, na vylety, na nakupy hovadiny, a pridu reci typu mala som si najst mladsieho, lenze to uz bude neskoro lebo mladsi vas bude chciet uz iba na sex, lebo medzitym zostarnete mile ťavy, a tak vam bude treba, dozijete so starym nosorozcom !!

dalib

jedulka, a ona sebec nie je ? najde si starsieho, nech ma pocit istoty (prachy?) a pocit "ochrany" a "dospelosti-inteligencie". to sebeckost nie je ?
zienka zakaldatelka rubala vysoko a popalila sa, ak chce SEX, nech si najde 16 rocneho zajacika a bude o mat az az..

jedulka

jen můj názor.Nikdy to nebude jinačí. Prostě to častěji nepotřebuje zda-li vůbec a ted to dělá jen aby tě neztratil.Máš jen tři možnosti.
1)odejít a doufat, že si najdeš takového muže, který tě bude taky tak rozmazlovat a vážit si tě a ještě po tobě toužit fyzicky.
2)zůstat s mířit se s tím a najít si milence.
3)zůstat a smířit se s tím.Po čase i když se tvůj cit k němu nezmění,změní se,budeš mu vždy vyčítat (v duchu),že nestál o tvoje ženství a vyždímá těto jako kus hadru.
Tvůj přítel je sobec, velký sobec.Najde si mladší ženu aby měl vůbec pocit,že ještě žije.Ví co se sluší a patří a na co se ženy namotají,ale úplně z vysoka kašle na tvoje sexuální potřeby.Požaduješ je právem.Když žena opravdu miluje tak se vším všudy a těžko tohle spolkne.Popravdě nikdy.Kdyby opravdu velmi chtěl je mnoho způsobů jak zůstat aktivní,ale on nechce!A v tom je celý velký problém.

Čarodejka

Mne sa vzťah rozpadol. Takže ti neviem poradiť. Ak to necháš tak - bude to bolieť oboch a takýto stav môže trvať ,,roky,,. Nepremrhaj život len preto, že nechceš alebo nevieš komunikovať.

Ak vo vzťahu neexistuje dôvera tak tam zákonite nemôže existovať ani láska to si zapamätaj.

My sme od začiatku vzťahu riešili všetky problémy cez posteľ - u nás nikdy neexistovala komunikácia a neskôr sa mi to vypomstilo presne tak ako tebe.

:(((

01mona

čarodejka:

ja viem, spravili sme chybu. uz davno, hlavne tym, ze sme o tom nekomunikovali. ale uz sme tam, kde sme. ale ako to mam vyriesit? ja sa sexu nevzdam, ani lasky, /teda nechcem sa vzdat/, s nim uz o tom NIKDY hovorit nechcem, tuto temu povazujem uz za TABU u nas, tak ako to mam vyriesiet? pises, ze to poznas, tak mi porad, prosim

Čarodejka

01mona - toto poznám tiež. Je to všetko o komunikácii, dôvere a záujme. je to o vzájomnom porozumení partnerov a o ich synchronizácií. Kde to nefunguje tak nastupuje nedôvera, odlúčenie a nezáujem presne tak ako píšeš.

Nedôveruje ti!
A myslím si, že už t lepšie nebude! Niekde ste spravili chybu.

01mona

ja mam tiez takyto problem, partner ma odmieta, zijeme spolu uz dlhsie, ale asi 4 roky je problem so sexom /teda vraj ho mam iba ja/. ked chcem ja, odmieta, ked chce on, to je tak 2-krat do mesiaca, aj to len pod vplyvom alkoholu, stalo sa, ze sme spolu nespali aj 7 tyzdnov. strasne ma to trapi, som zena vo veku s najväcsou chutou na sex, a trpim strasnym nedostatkom, a okrem toho u nas nie su ani ziadne spolocne zaluby, ziadne darceky, prekvapenia, nic... jednoducho len nezaujem, ked som o tom kedysi zacala rozpravat, zostal totalne ticho, ziadna komunikacia, takze ani rozhovor nepomaha a hlavne ma trapi, ze neviem vôbec, preco je to u nas takto... zvazujem milenca, ale to nie je ono, stale sa citim len na sex s nim, hoci za posledny mesiac si hovorim sama pre seba, ze uz nanho nemam chut, ak nahodou aj ma penis, tak to je len vysuseny plesnivy hrib... pripadne si predstavujem ze mu ho nejaka zenska odfikla a uz tam nic nema... len nech nemam potrebu zasa sa mu vnucovat a zasa byt odmietnuta

hopaaaaaaaaa

možno že je homoš, len si kryje homosexualitu, aj ked je pravdou že sú ludia s velmi slabou sexuálnou potrebou.miluješ ho tak si mysôlíš že všetko znesieš a zmeníš v manželstve ale opak kje pravdou.
už TERAZ ti v sexe nevyhovuje,podla mna tvoja buducnost, bude ak tia v sexe neuspokojuje že ak ho muilujše tak nebudeš chciet sa s nim rozist , ale inde si budeš hladat na to partnera,alebo po 7 rokoch možno skor si uvedomíš, že si zaslepená a tak sa žit nedá a uvedomíš si že radšej sa rozídete.
Ja by som ti hned na začiatku povedala že sa rozidte.Ak nie je homoš tak patrí k ludom ktorý potrebuju málo sexuálnej akticvity možno dva kárt mesačne.

ROZID SA S NIM.ak ked v manželstve s tebou sa nebude chceit vobec milovat čo urobíš? zoschneš ako slivka a vydržíš s nim k láske k nemu? a bez telesného kontaktu? NEROB TO OLUTUJEš.Nech si hladá k sebe podobnu a aj ty.Buzik bude pravdepodobne,proste ho vobec nevzrušuješ, ktovie či nemá kamoša na to h,?

MultiLevel

blondula presne o tom to je...Ked to s niekym nejde, ked tam nie je ziadna snaha o napravu (pokial je ten sexualny apetit znizeny len lenivostou, da sa to zmenit), tak sa o tu napravu treba pokusit. Som za to, aby sa hladalo riesenie a skusali sa rozne moznosti ako dalej, ved ak tam je laska, porozumenie, tak preco nie? ale pokial sa to nikam nehybe, tak radsej volit rozchod, ako sa tocit stale v nezmyselnom kruhu... :)