Je to normalne?

Príspevok v téme: Je to normalne?
IZINKA

Ahojte. Uz dva roky som s priatelom a uz to nie je take ze by mi tlko srdce pri kazdom stretnuti ako na zaciatku. Milujeme sa spolu a je to nadherne stale. Stale po nom tuzim ked mame prilezitost tak sa milujeme(co nie je casto.)Velmi mi chyba ked som s nim nebola cele prazdniny a ked som sa s nim stretla po prazdinach tak som bola stastna.Velmi som sa nanho tesila.Lenze ked nie sme spolu tak ma napadaju veci typu: Naozaj ho milujem? Je ten pravy?. Je toto v pohode? Ci sa nieco so mnou deje? Velmi si ruzumieme vie mi poradit vsetko som nanho hrda ale mneviem preco tieto otazky.Chcela by som ho uz mat na trvalo, planujem spolu buducnost,byvanie deti.Ale tie otazky ma znepokojuju. Viete mi poradit? Dakujem.

Iveta Michael

ak nie si si istá sebou sama a svojimi citmi tak si zatiaľ žiadnu budúcnosť neplánuj ...

... podľa toho čo si napísala máš zrazu akési pochybnosti ale nemusia byť opodstatnené - lenže toto musíš vedieť a vycítiť iba ty sama - my do vášho vzťahu nevidíme :)

ja by som počkala,na druhej strane ak si s ním šťastná keď je s tebou po každej stránke,potom nechápem prečo si kladieš také otázky..? :)

kafe

"to kazda zena do poslendej musi nicit nieco, co funguje ? dovtedy pokusat stastie a metodou "drbnem s tym raz o zem, ci sa to rozbije a ked ne, tak ece raz a silnejsie" ?" :DD skvelo napísané, súhlas.

gfsx

to kazda zena do poslendej musi nicit nieco, co funguje ?
dovtedy pokusat stastie a metodou "drbnem s tym raz o zem, ci sa to rozbije a ked ne, tak ece raz a silnejsie" ?
tak sa rozit, ak na to mas gule.. a potom zistis, co vlastne chces, lenz ebude neskoro a ktovie jak dopadnes..
resp to ej fuk, tvoj zivot :D posrat ho mozes na milion sposobov, toto je jeden z nich, tak pokracuj.

regina92

milá IZINKA, ked pises, ze je pre teba vsetkym a nevies si s nikym inym predstavit buducnost, tak potom nechapem tie otazky... ja neviem co je to s vami ludia, riesite malickosti namiesto toho, aby ste sa tesili zo zivota, z toho, ze vobec zijete, ze mate niekoho, kto vas lubi a koho lubite aj vy a ze mozete planovat buducnost, deti.. tak vela stastia! :)

summer night

Citis neistotu. Dolezite je uvedomit si, ci ma povod v niecom, co sa ti vo vasom vztahu, alebo v spravani tvojho priatela k tebe nepaci, alebo je to len taka tvoja neistota, ktora sa u teba objavuje aj pri inych velkych rozhodnutiach. Ak si nie si ista, ci s nim chces buducnost, porozmyslaj ake ma vlastnosti, ake ma chyby, ako sa k tebe sprava a ci by si chcela, aby tvoj manzel a otec tvojho dietata bol taky. Ak ano, super. Ak nie, lepsie je skoncit vztah teraz ako neskor-napr.ked uz budete mat spolu dietatko. A ked sa raz pre neho rozhodnes, zahod pochybnosti a uz len ver, ze to bude dobre.

iZINKA

winki. Vzdy si odpoviem ze ho milujem a ze je ten pravy. Myslis ze ked sa s nim citim naozaj dobre tak je? Neviem si predstavit uz ineho. Je pre mnavsetko

winki

Hm na toto musíš nájsť odpoveď sama v sebe. Keď som s partnerom spokojná, tak vôbecneriešim otázky toho typu.

A ako si odpovedáš na tie otázky?