Viem, že to bude znieť blbo, ale .... skúsenosti

Príspevok v téme: Viem, že to bude znieť blbo, ale .... skúsenosti
jubka

mala som s partnerom problemy..... už dlhšiu dobu.....n poradila som sa prostredníctvom jednej veštkyne, no a ona povedala, že nie je t pre mna ten pravy na cely život.... ako viem, poviete si, že ona s ním nežije...ako možem tomu veriť...lenže vravím..mali sme teraz problemy...celkovo sme mali rozlične krizi...ale velmi sa milujeme...tak sme stále spolu...mal byť už aj koniec aj sme sa dohadovali..ale vždy laska zvitazila...toto ma ale dostalo..mam to teda ukončiť??

winki

jubka email...stačí kliknúť na moj nick. A kto komu po hádke sťatný skočí do náruče? A ako často sa hádate? A prečo?

jubka

ano ..lenze ked sa sama uz v tom nevyznam....sme spolu vyše piatich rokov..a nechcem to ničit..ked viem..ze ho lubim....ale je tam to ale..

winki

A čo vlastne znamená pre teba to vyjdrenie, že víťazí láska? hm?

Vo vzťahu máte problémy to je evidentné. A je normálne ak si niečo urobila a on ti musel odpúšťať a znova budovať doveru....to nie je ľahké a len málo ľudí dokáže zabudnúť a nepripomínať. Väčšina sa myšlienkami čo ak trízni celý čas a ten vzťah už nikdy nebude ako predtým.

winki

Tak si to urob doma.....ja ťa len chcem dohnať k tomu, aby si sama začala rozmýšlať o vašom vzťahu a vyhodnotila si to na základe toho. Urob si klady a zápory a podľa toho sa zariaď. A zabudni na tú vešticu. Ide o tvoj vzťah.

jubka

winki- A ja som nehodnitila moj vztah..len som povedala určite veci, ktore su teraz takto, a kvoli ktorym sa citim/e nie tak dobre..

Tak teraz vravím, ze to nie je take... nesmejeme sa tolko...sme stastny ked sme spolu..ale aj sa hadame..v niektorych veciach sa nezdodujeme..ale ak ma niekto problem ,vieme sa podrzat...mozem byt sama sebou pri nom..to iste aj on..spolocne konicky...viac menej..priatelia-skoro ziadny..je to zlozie...musela by som ti vsetko dopodrobna..a to nechcem takto cez net...

winki

Čo pre teba znamená to, že je tam láska??? AKo to definuješ? Lebo napríklad ja viem, že priateľa milujem lebo si ho vážim, je mi s ním krásne, môžem byť pri ňom sama sebou, viem, že ma podrží, dokáže ma rozosmiať, vieme si čítať myšlienky, milujeme keď sme len dvaja spolu, máme spoločné názory, priateľov, koníčky.....toto je pre mna definícia citu láska k môjmu priateľovi. Kěd väčšina z týchto vecí bude negatívna, už to nie je láska, ale len zvyk a strach, že ostaneš sama.
Tak čo? Je to láska, alebo len sa bojíť toho stratiť ho lebo budeš sama?