Žiadne prsia z chudnutia

gabuša

vdaka..to rng či čo to je som si pozerala naozaj je to tam napísane ale popisuju tak ako učinok nejake nezname bilynky a pride mi to ako droga :D

RNG

Hormonalne hladiny sa daju napravit smerom na rast prs roznymi doplnkami, pozri cez Google.sk pod rng, prsia
ako na to. Samozrejme to nezaberie kazdej, ale dobre prostriedky maju pomerne vysoku uspesnost.

radkovanikáá

gabuša,
to isté som mala aj ja ked som bola malá :) som bola s toho frustrovaná. ALE POTOM nastal deň ked som si povedala že sa už nad tým nebudem trápiť a kašľala som na to. Podrástla som a aj pribrala kedže som mala PPP. Teras som vysoká, mám krásne tvary :)

radkovanikáá

Prečo už nie je nahlásený a nemá zablokované IP ? Ved tu iba otravuje. Toto nie je normálne toľko ľudí sa sťažovalo že im Maťo zmazal príspevky a prečo to nerobí tomuto dedovi ktorý si myslí že mu to tu patrí ? Zasa slovne napádate ľudí to čo ste napísali o nunlock patrí vám a presne to na vás pasuje... Tu sa idete posrať že vám niekto slušne odpovedá a pritom tu vy urážate nás HANBA vám

Yps6

NumLock- ja viem čo znamená chudnutie a viem že sa dá chudnuť aj z tabletiek!Ale gabuša tam nič o tabletkách nepíše.A neskušaj už moju trpezlivosť!

NumLock

Frustráčik, popíš nám teda, čo znamená chudnutie a kde si zistil, že chudnúť sa nedá aj pomocou tabletiek. V opačnom prípade budeš nahlásený a neodídeš bez zablokovania IP.