Čo by ste si mysleli?

Príspevok v téme: Čo by ste si mysleli?
Miska777

Je to chúlostivá téma.
S frajerom sme sa nevideli skoro pol roka. Mala som anorexiu (vedel to). Kým prišiel tak som nabrala tak nejak nové krivky, lebo som chcela už žiť normálne. Nebola som zas úplne tučná, ale z pôvodných 47 kg, som sa nejak dostala na 58. K téme.
Už ani neviem kvôli čomu sme sa v jeden večer pohádali, ja som sa chcela uzmieriť tak som sa ho spýtala či sa nepomilujeme.
A on povedal " Nie, fuj."
Nespýtala som sa ho hneď ako to myslel, ostala som dosť zarazená prečo mi to povedal. On potom asi o 5 minúť sám od seba začal že to tak nemyslel, nepovedal mi však ako to myslel, iba hovoril že to tak nemyslel.
O 4 dni na to sme boli dohodnutý že u neho prespím, prišla som. Mal zamknuté, ale svietil, mám kľuč. Odomkla som si, spal na posteli, nemal nohavice a vedľa seba mal porno časopis.
Iba chcem vedieť čo by ste si o tom boli mysleli, cítim sa kvôli tomu dosť zle.
Mňa odmietne a radšej si pozrie časopis. Dovtedy mi to nikdy nepovedal.
Síce sa to stalo minulý rok v decembri, odvtedy som už neni taká "tučná".
Veľmi ma to ranilo a bojím sa že sa mi vráti PPP. Spomeniem si na to vždy keď sa pozrie do zrkadla.
Včera sme sa o tom bavili, neviem už ako sme sa dostali k tejto téme. Povedal že som to vlastne myslel tak že ako keď poviem svojmu psovi aby niečo nerobil, tak mu poviete fuj aby poslúchal. To mi ale v decembri keď sa to stalo nepovedal, iba včera ho to napadlo.

Miska777

cry2 - naozaj nechápem načo by som túto tému vytvárala v tvojom mene, absolútne neviem kto si, ako si môžeš myslieť že z 5 000 000 ľudí na Slovensku keď niekto napíše že má anu musí písať akurát o tebe??
svet sa netočí len okolo teba

hopsi

ach jaj co by som za to dala keby som mala taku vahu ja mam tiez taku vysku ako ty a mam 47kg anorexiu nemam ani som nou nikdy netrpela aj ked mi to niektori ludia radi hovoria, no mam problem nabrat vahu tiez som mala obdobie ked som mala 55kg a bola som uplne spokojna no prislo stresove obdobie a ja som zrazu stihla zhodit 8kg a doteraz sa mi nepodarilo tie kila pribrat naspat, co by som za to dala

cry2

Dievcata, nechce sa mi k tomu viac vyjadrovat.. pohorsilo sa mi, idem na liecenie.. necitim sa ok... nechce sa mi k tejto teme fakt nieco napisat. Len som chcela, ze temu som nezalozila ja. Majte sa, dobru noc. OUI, moja, keby nieco, napis mi sms.

cry2

Az fakt divne, ako niektore udaje dotycna spomina- vek, priblizne vaha, vysku mam ale 169 cm. (Vahu som mala 44kg, potom som sa tiez dostala na 57kg, teraz mam zasa menej, cize sa tu pise opak...) Vztah som mala ako 20 rocna, teraz mam 27. Chlapa nemam a nikdy ma nikto kvoli vahe ani neponizil. Tak mozno ma tu niekto pozna a chce ma dobre strapnit. Ale tak nech sa paci..

cry2

Oui!!!, tuto temu som nezalozila ja!!! Vobec som necitala komenty, len som precitala jeden tvoj. Mozno si zo mna niekto robi srandu.. nech si robi... ked mu to robi dobre.. I ked niektore udaje su trefne. Oui- viac v sms. Tuto temu necitam.

kablica

ja si taktiez myslim, ze v muzoch orientovanych na patologicky chude zeny sa skryva bud homosexual, alebo pedofil

Lulu2011

je to tak, niekedy cesta za uplnou stihlostou je iba o hladovani, lebo nie kazdy ma predispoziciu byt extremne stihly, potom k tomu sa pridruzi padanie vlasov, depresie...casto si to tí chlapi neuvedomuju, ze nie je lahke byt cely zivot nadherne stihla a krasna