Soc. práca sv Alžbety v Bratislave 2013/2014 - externe

Príspevok v téme: Soc. práca sv Alžbety v Bratislave 2013/2014 - externe
Slavka15

čaute.

Idete niekto študovať tento rok externe soc. prácu do BA ?? Nejde mi o kritiku, aká tá škola je alebo nie je, ale ide mi o to, že som externe a dnes na zápise som zistila, že okrem sobôt budem mať prednášky aj piatky ! Nemela som čas viac to riešiť, lebo som utekala do práce a chystám sa tam zajtra volať. Ale nervy mám v kýbly, nakolko to nestálo málo peňazí a ja si nemôžem dovoliť brať každý piatok volno ! Teraz neviem, či tie prednášky budú večer alebo čo, veď načo si potom pýtali potvrdenie, že som zamestnaná ??? Jediné, čo mi povedala bolo, že to mali na stránke. Ale na stránke nič nebolo, iba forma štúdia: denná/externá. Žiadne piatky !!

Slavka15

Stela-L. - nechceš ma tam doprovodiť? :D Ja nechávam auto pri MMC (bývalé kino Imca alebo Randál)na Karpatskej 2 a odtiaľ idem pešo, lebo ja vôbec nepoznám BA a dúfam, že to tam vôbec nájdem, ešte som tam nebola :(

Slavka15

Stela-L. - presne ten istý problém. Piatky neexistuje, takže dúfam, že sa mi to podarí tak, že piatky mi niekto bude posielať a ja jemu/jej zase soboty a hádam to nebude vyučujúcim/skúšajúcim prekážať, ak nebudem na ich prednáškach...uff, uvidíme.
Ja začínam tiež zajtra, ale som v 2. skupine

Stela-L.

Ahoj, neskoro sa pripajam. Al tiez zacinam na tejto skole 1. rocnik a externe... Som v 3. skupine a zacinam 4. oktobra v Piatok... Presne toto aj ja chcem poriesit, lebo ja si nemozem dovolit Piatky chodit... Vynimocne som si zobrala dovolenku akurat na tuto prvu hodinu, lebo sa tam vraj vela dozviem...Dufam aj ja teda, ze niekto bude ochotny mi posielat poznamky z Piatka a zas taky, co chce volny vikend, poslem ja zo Soboty, inak to nevidim... Kebyze aspon v Piatok vecer, ale to je stale o 8 rano. Ved ja uz ani tolko dovolenky nemam :D

outu

hlavne nestresuj. :) ak potrebujes nejake poznamky, napis mi kludne na outu@centrum.sk, mozem ti meilom poslat daco. len my sme mozno mali inych prednasajucich ako mate teraz. vela sa ich tam pomenilo, mám pocit.

Slavka15

Nooo, tie piatky doriešim na prvej hodine, ktorú mám vlatne tiež v piatok. Zoberem si volno, s niekým sa zoznámim a bude. Nech mi posiela učivo z piatka a je jej/jemu budem zo soboty a hotovo. Zisťovala som za tie volitelné a že to sme si opisovali do indexu ešte na zápise spolu aj s normálnymi predmetmi (ale nemali sme zvýraznené, ktoré sú volitelné a ktoré nie, všetko sme to tam skrátka zapísali). Povedali mi, že na volitelné sa nás budú pýtať až pred začiatkom letného semestra, takže času dosť. Prečo až od letného, to už sa mi nejak nechcelo zisťovať :)

Slavka15

Ešte som tam nevolala, nakolko som na to furt zabudla, ale spojila som sa s jednou známou, ktorá tam chodila a vraj na tú prvú mám ísť, nech sa tam zoznámim a hádam bude niekto ochotný, kto mi bude posielať učivo z hodín, ktoré budú v piatok. Že ona tam viac nebola, ako bola. Viac ma serú povinne volitelné predmety, ktoré som si mala určiť na zápise, ako som sa neskôr dozvedela. Ja som sa pýtala dva krát, či je to všetko, či už môžem ísť a povedali ano... Zajtra tam budem volať.