Sebavedomie - nový vzťah

Príspevok v téme: Sebavedomie - nový vzťah
mačiatko9999

Už viac ako mesiac sa stretávam s jedným chalanom, mám ho rada, mám pocit, že aj on mňa, vo všetkom si rozumieme, máme rovnaké názory, plány, proste z tejto stránky si rozumieme. Problém spočíva v tom, že mám problémy a trápi ma môj výzor-niesom žiadna kráska. v predchádzajúcich vzťahoch mi to problém nerobilo, ale s nim mám problém. Aj ked sa chceme "zblížovať", veľmi sa hanbím. Netlačí na mňa ale mňa to trápi, prečo sa pred ním tak hanbím. Možno je to tým, že je naozaj krásny a čudujem sa prečo je so mnou nie s nejako kráskou. videla som aj fotky jeho bývalej a bola naozaj krásna. ešte aj jeho kamarátky sú všetky naozaj také pekné. Ja viem, že krása nieje všetko ale aj tak ma to trápi a neviem sa zbaviť tohto bloku. Poradte prosím, čo s tým, ďakujem

lombardo1981

mačiatko, skús vypichnúť jednu vec, v ktorej si fakt dobrá a pracovať na nej, uvedomovať si ju a neporovnávať sa. Možno je to klišé, ale mne to mohlo.
A možno by ti aj pomohlo, keby si si v duchu hovorila, že tvoj priateľ konečne našiel, čo hľadal. :-)

mačiatko9999

a ako popracovať na sebavedomí?
ešte ma trápi aj to, že nemám v poslednej dobe vôbec čas starať sa o seba, mám novú prácu, cestujem často a študujem a trošku sa to odrazilo na mojej postave už nieje tak pevná a hanbím sa pred ním. A ja viem, že môj problém vyznel veľmi povrchne,ale naozaj s tým mám problémy, netuším prečo :(

vvrr

frantisek, sebavedomie je nahovno, pokial nemas co trh ziada, tj. ak trh ziada promiskuitu a vychcanost, mozes byt akokolvek super, neprijme ta..
co potom? nuz.. hovno :D

LILIII

To video je naozaj super ! :)
sice ja netrpim komplexom menejcenosti a stotoznujem sa s nazorom na videu ,ale i napriek tomu si ho dam medzi oblubene a pustim mojej znamej ,ktora je tak dokonala ,len sa rozhodla z neznameho dovodu prehliadat svoju jedinecnost ...... urcite mi tvoje rody posluzia i do buducna a ak nie mne ,tak niekomu isto ......
Vdaka :)

Frantisek1

mačiatko9999 podľa psychológov až 95% ľudí trpí pocitom menejcennosti !! To znamená, že až 19 ľudí z 20-tich žijú s presvedčením, že „Nie sú dosť dobrí!“

Takéto sebatrýznenie je však úplne zbytočné, pretože si stačí uvedomiť 1 dôležitú skutočnosť a pocity menejcennosti SÚ FUČ!!

Natočil som o tom aj jedno z mojich videí. Ved pozri - možno pomôže aj Tebe. www.enjoyemotions.sk

kafe

mačiatko, veď nebuď taká povrchná. Ksichtík, super kozy a pekná handry nie su na človeku všetko. Alebo ty dokážeš vnímať iba to čo vidíš? To na tvojom priateľovi neni skutočne nič iné, len to že je krásny? To sa veľmi rýchlo okuká. Aby sa nestalo, že ťa chlapec nakoniec prestane zaujímať skôr, ako ty jeho. Čo z toho, aký je pekný, keď s ním nebude žiadna sranda a bude sa napr. správať ako blb. Jeho výzor môžeš kľudne brať ako mínus - klame telom a navodzuje falošný dojem :)

takajedna

chlapi maju radi sebavedome zeny, takze ako ti tu uz pisali baby kasli na to, ze mal byvalu krasku a kamosky ma tiez krasne dolezite je, ze chce byt s tebou preto aka si lebo keby chcel, tak si vyberie jednu so svojich kamosiek a teba si ani nevsimne :) nenechaj, aby citil, ze sa podcenujes a neveris si lebo sa vykasle na teba...a ked sa sama sebe nepacis, tak sa trosku uprav- make up a vlasy, pekne sa oblec a hned budes o "par centimetrov vyssia" :)
inak preco si myslis, ze nie si pekna?

lilyiankaa

dám ti príklady z môjho okolia .. mám jednu spolužiačku zo stredej školy, veľmi pekná, chlapi na nej idú oči nechať, krásna postava, tvárička, vlasy .... ALE otvorí ústa a koniec! a to povie veľa chlapov, čo ju nepoznalo, len sa im páčila a keď sa s ňou začali baviť, tak u nich skončila .. chúďa ani nie, že by bola hlúpa, rozhľad nemá veľký to je pravda, ale chová sa na svoj vek detinsky a dosť aj nadáva (čo je podľa mňa totálne odpudivé)
druhý príklad: kamoš mal priateľku, tiež ako obrázok, úplne krásna bola, postava tiež v pohode, ALE, čo z toho, že si rada vypila a potom ani nevedela, čo robí, kedy príde domov, s kým je vonku a s že sa s niekým aj vyspala :))
takže je veľa pekných báb, lenže môže tam byť to ALE a to určite je aj pri tých babách, čo sa vyskytujú v prostredí tvojho priateľa ... ty si pre neho dokonalá a to si zapamätaj, je s tebou, lebo mu je s tebou príjemne a ako píše jahodka123, nepodceňuj sa, lebo to môže dopadnúť z jeho strany rozchodom ..pretože kto by chcel chodiť s človekom, ktorý si neverí?