Ako na to

Príspevok v téme: Ako na to
Meegi

Viem, že už je to otrepané a veľa krát riešené, ale ako mám posunúť vzťah z kamarátskeho na niečo viaC?
Situácia je taká, že obaja vieme, že sa niečo deje medzi nami, obaja sme mierne hanbliví, ja moooc a to ja mu dávam este viac pocítit, že ho mám rada. Ale viem, že aj z jeho strany, kontaktuje ma a bla bla, jedna známa , ktorá s nim super vychádza zistovala, a vraj bolo vidno, že aj on má záujem o mna. Ale ked on je taký spomalenýýý,vôbec neviem ako ho mám ešte nakopnúť, ja patrím este do tej skupiny dievčat, ktoré sa nejak chalanovi nechcú vtierať a vyvolávať ho niekam, veľa ráz som mu naznačila , že by som ho rada znova videla a podobne, a aj on, ale to vždy len také suché reči, ze hmm bol by som teraz rád s tebou a tak , nakoniec nič z toho. Neni to typ chalana, ktory by mal moc dievčat a tak. Ako to dať do pohybu, fakt nevieeem ...Chce vôôôbec? .. Zatiaľ tieto začiatky mali vždy v rukách chalani u mna, a teraz neviem čo s tyyymto !

mkmk

Zijeme v dobe, ked sa zeny pokladaju za rovne chlapom. Ja s tym suhlasim, ale potom to tak treba brat aj vo vztahoch. Ako napisala Prezyvka44 - ak to nechas v stave, ze budes posielat signaly a naznaky, preberie ti ho baba, ktora pouzije miesto naznakov slova a skutky. Vy zeny viete vycitit ovela viac ako my chlapi. Ak mas pocit, ze ta ten chalan chce, tak je to na 90 percent pravda. A som si isty, ze chalanisko este len na 30 percent dufa, ze sa ti mozno paci. Takze ho kludne vezmi niekam na prechadzku a daj mu jasne najavo, ze sa ti paci. Najlepsie tym, ze ho v spravnej chvili pobozkas.

lilyiankaa

sa stretávajte čo najčastejšie, prípadne ho zavolaj von a nechaj to plynúť, netlač na pílu, a pomaly by sa to medzi vami malo posunúť ďalej :)