Ako ste prestali fajčit

jedulka

taky jsem přestala kouřit ze dne na den.Mě pomáhá čisté prostředí.Tam se mě nechce si zapálit a zasmrdět to tam .... ale když to 14 dní vydržíš pak už to jde lehce ....

malaanka

Ja som prestala fajčiť zo dňa na de),ale pripravovala som sa na to asi pol roka.Dala som si termín,kedy bude moja posledná cigareta.Vyhýbala som sa fajčiarom,abuy som nepodľahla pokušeniu.Tiež som siahala po jedle,ale vyhrýzala som mrkvu,rôzne ryžové,cereálne tyčinky a pod.Trochu som pribrala,ale nebolo to tragické a po roku som to zhodila.Celý rok som mala po ruke neotvorenú krabičku cigariet a dosť často som ju mala v rukách.Ale keď som ju mala otvoriť,tak som si vždy povedala:Stojí mi to za to?Ten smrad atď.A oddolala som.Keby som si išla k susede cigaretu požičať,tak by som si určite zapálila.Takto ma vždy odradil neotvorený balíček.Mala som ho rok,po roku som ho darovala.
Teraz mi fajčenie veľmi vadí,ešte asi viac ako tomu kto nikdy nefajčil.A som veľmi hrdá nato,že som to dokázala a nie som závislá.
Prajem ti pevnú vôľu.A ešte niečo.Keďže sa mi najlepšie fajčilo pri čiernej káve,tak som dočasne vysadila aj kávu,aby ma to zbytočne neevokovalo a potom som sa postupne ku káve vrátila.Skrátka som sa vyhýbala všetkému,čo by ma lákalo ku cigarete.

dfgsdfg

Suhlasim s BICOM2000 - svagor prestal ihned po jednom sedeni, ale ten pristroj zabera iba na tuhych fajciarov - t.j. 20 a viac denne.

poPotvorka

Mne fajciar hrozne smrdi .... aj to je motivujuce ,alebo skus otehotniet ,alebo si mozes otestovat ci mas vobec pevnu volu a dokazes prestat s ...... ak nie, tak si kreatura co podlahne neg. myslienkam a v zivote prd dokaze
(neber to v zlom ,len ta chcem nakopnut) :-/

m77

Ja zatiaľ stále fajčím a planujem prestať tak že pôjdem na antinikotínovu terapiu prístrojom BICOM2000.
Sú 3 možnosti:
1.Bud proste prestaneš a budeš sa 3 tyždne trápiť v abstakoch
2.Prejdeš na elektronicku cigaretu(aj ked ja ju mám tak stále musím fajčiť klasické)
3.Alebo pojdeš na terapiu kde ťa zbavia zavislosti(fyzickej) a nebudeš sa trápiť s abstakmi.
Mne príde najviac rozumná 3 volba ale to je na tebe.

henus

Prezývka55 : no fajcenie mi chutí,ale dost to prehanam mam obcasne problemi s dychaním,nezvládam behat..tažko sa mi cvíči..fajčim skoro pri každej príležitosti.Nevadí mi že je vonku zima,ze prsí,sneží že som chorá..ide to do penazi...
Prestat chcem hlavne koli tomu ze chcem dokazat ze na to mam,lebo sa to proste musí dat..len som nervák,tazko zvladam abstaky atd..potrebujem radu co pomohlo iným.