Schudla som 12kg za 3 mesiace,je to vela?

style78

Presne ako uz bolo spomenute vyssie, zalezi od vychodzej vahy. klienti, ktory maju 90-100 kil a optimum je na urovni 60 -70 mi za tri mesiace idu lahko baletnym krokom dole od 12 do 20 kil, ale viac ma bavi, lebo je to tazsie, hladat riesenie ked niekto potrebuje schudnut uz len posledne 3 kila. Aj s tymi troma kg je v normale,ale teraz ide uz len o jeho vlastny pocit uplnej spokojnosti:)

m.
www.dokonalyplan.eu

Me.lissa

Tak to mas supeer! Ja som mala donedavna 52 kil bola som spokojna velmi, teraz psoledne tri tyzdne som vkuse chora musim lezat a rozozrala som sa. Same sladke jem! Tak som si povedala ze dost lebo ked som uvidela vahu ze 57 kil tak konec...Len neviem ci schudnem zas spat tych 5 kil len tym ze zas prestanem jest sladkosti:(( Lebo najpr. ja vyprazane nejem vobec a skoro vobec nejem ani prilohy k jedlam..sem tam nejaku celozrnnu zemlu..

bubinko83

mam problem so žlčnikom tak som musela vyradit všetko mastne,vypražane atd. Jem pravidelne každe 2-3 hodiny ,menšie porcie,bylinkove čaje a čistu vodu.Bohužial keby nemam bolesti nikdy sa k takemuto stravovoaniu nedonutim,ale da sa to a citim sa lepšie.Aj ked niekedy mam chut na nejake chipsy ale nemožem.

odpovedam

Ano, je to vela. Pri chudnuti vsak najprv z tela odchadza nadbytocna voda. Nie je to vsak tuk. Preto vacsina ludi najprv schudne viac kil za mesiac. No potom je zdrave chudnutie cca 1 kg za mesiac. V tomto pripado telu soky robit netreba.

Me.lissa

otazka je, z kolko kilogramov si schudla. Lahko a rychlo sa chudne z 80-90 ked co ja viem len vyskrtnes zo svojho jedalnicka pecivo alebo prilohy, alebo mastne jedla ako povedzme z 55-60.

Ak si sa doteraz prepchavala samymi nezdravymi vecami, jedla len dvakrat denne atd a este k tomu mas vyssiu vahu tak to je normalne..Najtazsie je schudnut vzdy tych poslednych 5 kil.