Marihuana v krvi - odber krvi na alergologii

wondy

Mám 17, nie 18... Pondelok sú testy dám vedeť ako to dopadlo zatial som dost dlho čistý takže díky ze ste tu napísali názory

doubledog

jasne, ze to nezistia, nebudu to robit

test na marihuanu jednak nie je lacny, a navyse v ramci testovania alergii ho nerobia.

aj ked, na druhej strane, clovek moze byt alergicky aj na marihuanu, takze by mozno mali :)

0vecka

2 Iveta Michael no a co ked to zistia? ak ma chlapec 18 rodicom to povedat nemozu a inak je to jedno z pravneho hladiska mu tiez nic nemozu.

Iveta Michael

wondy

tí čo sedia v base sú tam ani nie tak kvôli huleniu v súkromí,skôr za distribúciu a predaj drog - drogový zákon je v tomto smere jednozančný a nekompromisný!

Ale to sa na teba nevzťahuje,keď sa obávaš tak pred tými testami si jednoducho nič nešlahni a vydrž pretože ja som sa pýtala mojej kamarátky lekárky - on tvrdí že áno,zistili by to ... nuž je to na tebe:)

wondy

Este raz pre vsetkych, naco to fajcim ked viem ze idem na krvne testy ku alergologicke? Idem tam pretoze mam zapchate nostne dutiny a viem ze pri normalnych krvnych testoch u obvodneho lekara sa to neda zistit, ale nevedel som ci sa to da zistit pri tychto alegologickych testoch.... Neuzivam to pravidelne iba ked je na mna toho vela, nie je nic natom zle ked sa s casu na cas odreagujete a odletite myslienkami preč, myslite iba na dobre veci a nemate ziadne stresy a ani problemy.

Mier - veď je to len rastlina... (Vam vadi ze niekto huli, no v skutocnosti je plno ludi co su vo vazeni za hulenie na niekolko rokov, ale ty co autom zabiju niekoho tym to akoze prejde, hejtujte ich nie mna)

Iveta Michael

wondy

tiež som si občas zapálila malý joint ganju ale.. pred tými testami by som radšej počkala aspoň pár dní chlapče ...

p.s. Ja nehulím,joint som mala naposledy pred 10 rokmi len výnimočne a tebe to zlato, vôbec neodporúčam,nakolko si presne vo veku kedy môžeš z pravidelného užívania ,,mary,, vážne ochorieť na nejakú ťažkú psychózu,v dobrom- pribrzdi radšej.. :)