Bolesti

Príspevok v téme: Bolesti
Žužova

Ahojte, už asi 2 týždne u mna pretrvavaju problemy so žaludkom.. áno,som bulimička ale vraciam teraz vačšinou iba raz denne.. No a už 2 týždne mam problém..
začalo to tým že mi zrazu prestalo chutit všetko a dlho som musela premýšlat čo zjest a na čo si nájst chut..a začala som mat chute len na jedlá ktoré som už strašne dlho nejedla predtým ako langoše,hrianky,cesnakové kmínové polievky.. skůr také suché jedlá,bez chuti... No a po jedle mi aj tak vačšinou bývalo zle tak som toho zjedla minimum...dokonca aj z čajov mi prišlo velmi zle.celý týžden som len preležala ako keby som bola chorá..
to bol ten prvý týždnen a teraz sa mi začali každodenné bolesti raz pod pravým inokedy pod lavým rebrob,inokedy v strede, sem tam až ku srdcu alebo až ku chrbátu,občas ma bolia aj črevá a vaječníky .. v podstate všetko ... jest mi už celkom chutí ,čiže som s5 v bulimických dnoch ale tie bolesti ma hnevaju ...ja viem sposobujem si to sama ale nepomožem si ..

teda len by som chcela vediet že o aký orgán teda može ist ? žaludok ? pankreas ? žlčník? neviem to identifikovat ked ma to bolí v podstate všade počas dna.. nevedeli by ste mi povedat ? ja sa bojím vyšetrenia nechcem aby mi dali sondy cez zadok alebo usta ... dá sa to vyšetrit aj inak ?