chlpy

Príspevok v téme: chlpy
mia

Dobrý deň.pred rokom som si všimla že mi vyrastajú čudné chlpy na vnútornej a zadnej časti stehien.dlhé čierne,ako v oblasti bikiniek.ďalej aj na bruchu mám veľmi veľa chlpov na bruchu dlhé aj krátke,hlavne v oblasti pupka.vyzerá to ako mužské brucho.A možno sa mi to len zdá ale ako keby som mala stále viac a viac.už mám z toho vážne komplexy.Prosím poraďte mi z čoho to môže byť?a ako sa ich zbavím?ďakujem.P.S. beriem antikoncepciu trinordiol už tri roky.ale tieto problémy mám len asi rok.

beri

Ja nemám takúto skúsenosť s trinordiolom. Užívala som ho 3 roky a na moje ochlpenie nemal žiadny vplyv, skôr na moje nervy a to doslova. Bývala som z neho hysterická, tak som ho vysadila. Takže na tvoje ochlpenie môže vplývať X ďalších faktorov.

monka

ahoj mija, ja mám prestne, ale prestne taký istý problém! Odkedy beriem trinordiol som na dne s ochlpenia na bruchu a dokonca už aj na hrudi! neviem čo mám robiť, lebo v ostatných veciach mi antikoncepcia pomáha-menšie,teda žiadne bolesti, krajšia pleť, ale tie chlpy sa už nedajú zniesť. Mám pekné brucho, ale musím nosiť dlhé tričká. Keď mám však výnimočný deň-teda nejaký dôležitý, tak si brucho normálne oholým-chlpy na bruchu rastu veľmi pomaly-a ja si tie dni bez chlpov užívam...

majinka

Kate, ten problem nemusi vobec s hormonmi suvisiet. Endokrinologicke vysetrenie moze byt v norme. Ale toto vysetrenie by Mia mala absolvovat. Tak isto komplentnu gynekologicku prehliadku. A mozno sa potom zaradi do zastupu zien, ktore maju problem s nadmernym ochlpenim bez zistenia dovodu. Nahanala som sa po roznych vysetreniach vyse dva roky a aj tak to nemalo ziadny vyznam. Teraz som skusila laser. Zda sa mi, ze nejaky vysledok to urcite ma.

kiki

fuuha..ja som pocula ze lejzrom sa to da nejako odstranit a depilaciou nezacinaj to wiem aj z wlastnej skusenosti budes ich mat este omnoho tmawsie..no newiem inac pomoct.