---- ODSTRANENIE ZNAMIENKA ----

alilien

mam 16 rokov a chcem si dat odstranit znamienko..mam ho totiz vo vystrihu a dost je to skarede..boli sme za doktorkou v 13 ale povedala ze musimepockat aspon do 16 lebo budem este rast a ta jazva by sa zvacsovala so mnou.. mam ist za noui sa objednat teraz alebo staci tak mesiac pred tym ak oto chcem odstranit? lebo zevraj sa to ma nie v lete davat prec.. no a ostane mi tam velka jazva potom?pls. porqadte

saibod79

Mne vyberali znamienka a neplatila som ani korunu. Kožná doktorka mi napísala odporúčanie na plastickú chirurgiu, tam ma objednali a o týždeň mi znamienko vybrali.

pavla

Ja som bola v Turzovke. Tam účtujú 200,-- Sk za 3 znamienka. Je to tam veľmi dobré.
V Žiline to vraj robí Dr. Chupek - v Dome odborov. Vraj pichne do znamienka nejakú tekutinu a znamienko zmizne za nejakú dobu. Účtuje sa 500,-- Sk.

viki77

lenoocka aj ja mám poistenie amslico a chcem si ísť dať vybrať znamienka. Koľko koruniek ti preplatili? No ale pôjdem až na jeseň. Pá

ariela

Ja som najskor navstivila INTERKLINIK v Bratislave, je to sukromna klinika, robia tam uplne vselico, pozrite www.interklinik.sk, lenze za vybratie jedneho znamienka si uctuju 1600,-!!! dobre citate, 1600,-korun ty brdo!!!! A ja ich potrebujem vybrat 5!!! Tak som zasla k svojej obvodnej, ta mi napisala papierik na kozne a na koznom usudila, ze to bude dobre vybrat, tak som si nasla v Martine plasticku chirurgicku MUDr.Kernu /na odporucanie znamych/ a idem tam v pondelok na vyberanie.Vsetko plati poistovna.Takze asi tak.

lenoccka

mne dala odporucanie obvodna lekarka a robil mi to doktor, ktory mi to znamienko aj checkol ci je uz na vybratie... zadarmo, a amslico mi to preplatilo:)