Chcem pomáhať

Príspevok v téme: Chcem pomáhať
salomee

chcem pomáhať ľuďom, zvieratám, stromom, to je fuk. chcela by som odcestovať, kamkoľvek kde by moja pomoc bola vítaná. problém je ten, že na vycestovanie na vlastnú päsť nemám(som nezamestnaná študentka) a zároveň nemám s ničím podobným skúsenosti, okrem dobrovoľníckej práce v útulku pre psov, a teda ani žiadne vzdelanie v odbore sociálnej práce a podobne. čím sa mi to komplikuje, ale je to niečo, čo jednoducho musím spraviť a myslím, že všade vo svete je akási pomoc vítaná. netúžim po tom z nejakého rozmaru, a nechcem sa stať ani pseudomatkouterezou. chcem len pomáhať a jediná sebecká pohnútka je fakt, že túžim opustiť túto krajinu a začať nanovo, a robiť niečo zmysluplnejšie ako prežívať si vo svojom ignorantskom pohodlí ako väčšina(bez urážky).

preto aj touto formou, zhromažďujem informácie, ktoré by mohli byť nápomocné, ak sa tu nájde niekto so skúsenosťami, prípadne niekto, kto by mi vedel dať nejakú tu radu alebo tip na organizácie, združenia, ľudí, ktorí sa v týchto vodách pohybujú a mohli by mi pomôcť a nakopnúť moju lenivú riť.
ďakujem
čauko

einfach

naco chces cestovat ak chces pomahat? to na slovensku sme v takom dokonalom stave ze to tu uz netreba? :D ja mam praveze skor pocit ze nie sme o moc popredu od afriky.. :D

phoe

Svoju lenivu rit si musíš nakopnut sama, napriklad aj aktívnym googlenim. A pomáhať sa dá aj na Slovensku, načo sa chceš trepat do zahraničia ?

salomee

kapitál nemám, svet spasiť netúžim, ale žiaľ netúžim ani ďalej sa len prizerať.
dobrovoľnícka práca problém nie je. nejde mi o zisky a s ťažkým štartom počítam.

sweater.

mas aspon nejake love? ci si uplne bez nicoho? a hned ako chces vycestovat chces pomahat? ci by ti nevadilo zacat s nejakymi dobrovolnickymi pracami kde by si ale urcite svet nespasila?