Umelé riasy ?

Príspevok v téme: Umelé riasy ?
147258

Ahojte, chcem sa opýtať ako sa nanášajú umelé riasy ? Pozerala som už kade tade po nete,videá na YT ale ajtak si nie som istá. Ide o to, že niektorí tvrdia, že mihalnice sa majú lepiť na očné VIEČKO čo najbližšie k prirodzeným mihalniciam. Iní zasa,že riasy treba lepiť na vlastné MIHALNICE,a že sa kludne môžu nalepiť aj od stredu vlastných mihalníc,čím vlastne dosiahnete efekt ešte dlhších mihalníc.... Mojej kamarátke sa však stalo, že ked si mihalnice dávala dole, vytrhala si aj vlastné mihalnice...a to si nechcem ani predstavit tu bolest :/ Takže ak tu má niekto skúsenost,prosím poradte :))

ivanuska265

Ja si kupujem mihalnice na notine, maju ich tam za super ceny a co je super, ze tam maju aj rozne lepidla. Ja si lepim skoro kazdy den, aj ked len do prace, super to vypada :-)

simca_medova

Ahoojte baby, áno myslela som skôr na domáce použitie, sem tam si nalepiť. Ale každopádne aj tak vám dakujem za tipy!:)

ahjaj

mala som umelé riasy nanesené na vlastné, robila mi to kozmetička. Nekonečne dlho tam bolo treba ležať, ale bola som spokojná, lebo mi to pripadalo veľmi pekné. Oni potom samy vypadali, žiadna bolesť.
Ale inak si pozri na youtube, sú aj iné spôsoby, ako si opticky zvýrazniť a zväčšiť oči, aj bez umelých mihalníc.

Suzie111

A zabudla som dopísať že ak sa rozhodneš že ich nechceš tak ti ich človek ktorý ti ich robil dá aj dole. A šetrne pomocou prípravkou. Žiadne trhanie nasilu....

Suzie111

Ani ma neprekvapuje že tu každá píše že si nikdy umelé riasy nedávaj lebo prídeš o svoje keď chodia ku kadejakým babám čo si spravia jeden kurz a hneď sa tvária ako majsterky sveta v robení mihalníc. Ja som prešla niekoľkými salónmi aj nesalónmi aby som zistila kde mi to najviac vyhovuje a kde mi mihalnice nezničia. Niekoľkokrát som to oľutovala lebo som po týždni prišla o polovicu tých nadpojených aj o zopár svojich ale potom som našla kočku ktorá to nerobí len pre peniaze a robí to hlavne kvalitne. Dosť záleži od toho aké lepidlo daný človek používa na robenie tých mihalníc a aké mihalnice sa robia. Treba si najskôr zistiť ku komu idem na mihalnice poprípade ísť aj vyskúšať lebo to je asi jediná cesta k tomu aby si zistila či ti dané mihalnice s daným lepidlom sedia alebo nie. Celková výdrž mihalníc závisí od mnohých faktorov od menštruácie, cez potenie, hormonálne zmeny,.... čiže niekedy za to ani samotná baba čo robí mihalnice nemôže a niekedy si za to môžu samotné baby keď si zmyslia že už sa im to nepáči a viac ich nechcú a poztrhávajú si to samé nasilu dole. Jasné že tak prídu aj o trištvrtinu svojich mihalníc. Takže, ak si sa rozhodla že chceš mihy vyskúšať tak smelo do toho ale s rozumom a poriadne si vyberaj. Umelé mihalnice neznamenajú hneď mihalnice až po zem. Dajú sa spraviť aj pekne bez toho aby to vyzeralo ako umelina.

simca_medova

ahojte dievčatá, používate niektorá umelé riasy? bola by som rada za novšie poznatky, aké su dobré a tak dakujem

liaa

Ahoj ja som mala umelé mihalnice a už nikdy viac :D svoje mihalnice som potom mala povypadávané a zničené. Pomohlo mi regeneračné sérum na mihalnice z Oriflamu. Aj keď som mu moc neverila, mihalnice sa mi nielenže dali do normálu, ale aj zväčšili, takže odporúčam :)