Zdravý život

Príspevok v téme: Zdravý život
LuciaGirl

Dobrý deň, rozhodla som sa zdravo žiť. Športovať, stravovať a tak. Ale čím zdravšie alebo menej častejšie jem tým viac som hladná a nervozna. Taktiež som aj viac unavená. Chcela by som aj schudnúť ale len také 2 kg na bruchu. Neviete mi poradiť nejaké zákadné rady alebo čo robím zle? Ďakujem

agartio2

Uz neviem, riesil som to pred rokmi, odvtedy tie kontakty zanikli. Musis pohladat sama, tak ako som vtedy hladal ja. Opytaj sa na forach, kde sa venuju parazitom.

agartio2

Vela ludi ma premnozene parazity, a je jedno co do tela naleju, i tak nikdy nebudu mat dostatok vitaminov a mineralov pre seba.

Jedine o co ide, je nenahnevat ich. A nenahnevas ich vtedy, ked im das to co chcu (nezdravu potravu). Vtedy su spokojny, zoberu si co chcu, a pre teba nieco malo ostane.
Ked ale prejdes na zdravu stravu, ktora ich chce vyhladovat, tak sa nastvu na teba, a spravia ti vo vnutornostiach peklo. I tak ti ziadne ziviny z tej zdravej strave neostanu.
Toto je realita, co sa odohra vacsinou v ludskom tele, pri "pokuse bezneho cloveka jest zdravsie".
Niekedy sa to podari, a vyhladujes ich, trva to par mesiacov vacsinou, ale takisto sa stava, ze su prilis odolni a nevyhladujes ich, a stane sa z toho vacsny boj. Po mesiacoch ci rokoch ta to psychicky znici, a i telo ti to znici zvnutra. Preto tolko ludi pri pokuse robit nieco "zdravsie" pohori.

Preto je najlepsie zacat postami, ocistami, a dat si potom anti-parazitalnu kuru. To zmiznu aj kvasinky, paraziti, ale tiez nie vzdy. Niektori ludia parazity pritahuju a vzdy sa v nich premnozia, nemaju sancu byt zdravi a silny. To je za trest, ked robia nieco zle, po duchovnej stranke.

alen

Mne sa podarilo trochu zhodiť brucho po tohtoročnej turistike väčšinou to boli celodenné túry. Ráno som jedla vločky s rôznymi semienkami a ovocím a hlavne veľa, veľa vody celý deň sme nemali žiadne sladkosti len celozrnné potraviny a ovocie a samozrejme vodu, vodu a vodu, ale podarilo sa za leto zhodiť 3 kg a aj z brucha odbudlo. Odporúčam :))

www.zdravevankuse.webnode.sk

LuciaGirl

No zdravú stravu pokladám takú aby malo telo dostatok vitamínov a látok ktoré potrebuje. A ďakujem za rady :)

stalehladna

s tou stravou je to zlozite. nedavno som citala knihu Co jednomu prospiva, jinemu skodi. zda sa mi to velmi priliehave. kazdy musi svoj jedalny listok prisposobit svojmu telu.

snehuliatko

keď si viacej unavená z toho, že si začala zdravšie žiť, tak asi niečo robíš nesprávne.. ja napr cvičím takmer každý deň doma pol hodinu cviky na brucho a zadok a vždy sa po tej polhodine cítim úplne skvele a plná energie..
no a takto, keď chceš schudnúť, najviac odporúčam beh, ja som ním schudla cca 8kg do polroka, samozrejme pravidelný minimalne 4x do týždna..a ked som už schudla koľko som chcela, potom som sa dala na tieto cviky čiže spevňujem svalstvo..
čo sa týka zdravej stravy, na tú musíš svoj telo najskor naučiť, prvé dni to pre mna bolo hrozné, ale treba vydržať a bude to stále lepšie a lepšie a lepšie, hlavne po večeroch sa nesnaž dáko veľa papať.. a pi veľa veľa vody... z jedla by som úplne vynechala pečivo akékoľvek aj celozrnne!! ja ho už nejem asi dva roky a nechyba mi :) samozrejme veľmi obmedziť sladkosti, ale nie vždy sa to dá a niekedy aj ja podľahnem a zjem aj celú milku na posedenie :D snaž sa piť len čistú vodu, žiadne hnusné presladené žbrndy tfuj... papaj veľa ovocia, zeleniny, fajné polievky, kuracie masko aj ryžu možeš, zemiaky pomenej,... robievaj si rôzne šaláty, na ranajky odporúčam ovsené kaše alebo nejaké ovocie s jogurtom alebo cereálie s jogurtom...na večeru napr cottagcheese s ryžovými chlebíkmi, alebo tvaroh so škoricou (nie škoricovým cukrom) a trochou trstinového cukru, taktiež ak si napr závislá na káve ako ja a musíš ju mať sladšiu, nahrad obyčajný cukor trstinovým..a ja napr už po piatej večer nejedávam vobec...niekto hovorí, že to niej e zdravé, no mne sa osvedčilo že zase raz len na to treba svoje telo naučiť a už mi to teraz po dlhšej dobe nerobí vobec problém vydržať do rána, kedže spávať chodím dosť neskoro.. a každé ráno nalačno vypijem pol litra vody pomáha to tráveniu..ak ma niečo ešte napadne, dopíšem.. :)