Neprestavajúca horučka a bolest hrdla pri antibiotikach

Príspevok v téme: Neprestavajúca horučka a bolest hrdla pri antibiotikach
olina1234

dobrý deň , chcela by som sa spýtať na danu vec : už 5 deň užívam zinnat 500 a moj stav sa mi zlepšil naozaj minimalne , do včerajška mi teplota pod 37.3 neklesla mala som aj 39.8... dnes už však som namerala 36.3 to sa držalo takmer cely den a prišiel večer a znovu teplota .. mam zapalene hrdlo , ktore sa zlepšilo minimalne , a zvacsene uzliny (nasledok mononukleozy z detstva vždy sa mi zvacsuju pri zapale ) .. zda sa mi že sa mi stav zlepšuje straaaaaašne pomaly .. pritom som bola na pohotovosti aj u obvodnej a zinnat mi nechala.. myslite že nepotrebujem ine antibiotika ?? a nejake babske typy na bolest hrdla :( dakujeeem

Cindy35

Zinnat je dost silny, ale mozno mas v hrdle bacil, na ktory Zinnat neucinkuje..
ale urcite to dober a potom uvidis. prerusit atb je skodlive

RNG

Kazdemu sa uzliny zvacsuju pri zapaloch, lebo uzliny su ventily a filtre, ktore napuchnu, ked zacitia ze v lymfe su nejake skodlive latky, najma mikroby, aby sa tieto nedostali do krvneho obehu.
Preco su atb casto nie opdpoved na rozne ochorenia hornych dychacich ciest, to si mozes najst cez Google.sk pod rng, infekcie.
ATB su ucinne len na bakterie, a aj to nie na vsetky. Neucinne su na plesne, kvasne infekcie,mykoplaZmy biofilmy, L-formy a samozrejme ani virusy a tieto vsetky mozu byt pricina chorob hornych dychacich ciest.

orchidejka

a co vlastne uzivas na bolest hrdla? vsak vyskusaj obycajny paralen alebo acylpyrin a na hrdlo si vyskusaj pastilky na cmulanie - najsilnejsie su tantum verde
mne sa zda ze ti atb vobec nezabrali a mozno ti ani neboli treba