Email z Ameriky

Príspevok v téme: Email z Ameriky
maybe.

Pred 2 rokmi som bola v Amerike viac-menej na dovolenku u starej mamy, 3 mesiace. Spoznala som vela nových ludi, medzi nimi aj chlapa, do ktoreho som sa zalubila. O nieco starsi, rozvedeny, s detmi. Cele cas som stravila s nim, jazyk ovladam, cize som s tym nemala problem. Moj odchod bol najsmutnejsi okamih v mojom zivote. Mozno on to necitil tak ako ja, ten cas straveny s nim, to bolo ore mna nieco uzasne, a nove zaroven. Zalubila som sa, on to tak nebral, myslela som aj nato, ze som mozno bola pre nho takou zabavkou.. po mojom odchode sme si casto pisali emaily, aj posielali listy. Potom sme kontakt prerusili a nieco vyse roka s nim nekomunikujem. Ani neviem preco. Dnes ráno mi prišla správa na fb, ze na Vianoce ide do Ba, s mojim neakym bratrancom/nepoznam ho velmi, je to vzdialena rodina/ a chce ma vidieť. Pocas toho roku bez komunikacie som samozrejme neprestala na nho myslieť. Ja neviem ako mam reagovat, este som mu neodpisala, ale proste tuzim ho vidieť znovu a citit ho. Aj ked viem, ze moje predstavy nikdy nebudu realne. No zas sa bojim, ked odide, budem sa znova len trapiť. Prosim vas o radu. Ako by ste reagovali? Mam ho ignorovať, ale sa s nim znovu zbliziť?

maybe.

nemate zaco:) mamina dost casto cita veci na tejto stranke, tak som si spomenula, ze som sem nieco davala, a nebola som tu uz dlhsi cas,preto som asi hodinu hladala temu,lebo to tu je pomene ako vidim, ale nasla som sa :D :)

maybe.

Ahojte:) Chcela by som reagovat na tuto temu po 3 rokoch:) Sance som nepremarnila, ale pockala som este na dokoncenie vysky a odisli sme spolu do usa:) Zijeme momentalne v Trentone ak by niekto nevedel New Jersey a mame rocneho synceka Maxa:)Teraz sme u nas v Piestanoch, ideme prec v aprili. Taktiez by som chcela napisat tym ktori sa boja do niecoho ist, tak chodte:) Ja som pocuvla srdiecko a som neuveritelne stastna:)

beacon

A chces zdedit dve deti?!ak ano tak chod do toho este svoke porodis a moxrs sa starat o tri deti.Podlana lem pocitijes ocarenie z nepozmaneho.Tolko mladych muzov bez dietata je co uz rozvedenych clovece hm?ale ak milujes deti a budi ta may radi a budes spoojna tak chod dp toho.

0vecka

na tvojom mieste by som si nezacinal s rozvedenym s detmi. Si este mlada. Akoze toto nema nejaku velku sancu ze to dopadne dobre.