Co si mysliet o takomto vztahu?

Príspevok v téme: Co si mysliet o takomto vztahu?
otto_PP

pred cca. dvoma rokmi som spoznal jednu zenu, viac ako rok sme boli velmi dobri kamarati, boli sme spolu kazdy bozi den,zdoverovala sa mi so vsetkym..a potom to prislo,zamilovali sme sa do seba a dali sa dokopy..velmi ju milujem a z jej strany tiez vycitujem to iste..avsak momentalne som v stave,kde hladam stabilny a dlhodoby vztah..rozoberam cloveka dost psychologicky a jej minulost mi je velmi tazke prekusnut.. totizto ma za sebou 5 vztahov, vo 4roch z nich partnera podviedla (raz to bolo vrajze preto lebo on podvadzal ju, v ostatnych pripadoch vrajze bola mlada a hladala samu seba)..po poslednom vztahu mala sexualny vztah s jednym mojim kamaratom, nejako sa im to rozbilo a preklzla do sex. vztahu s jeho druhym kamosom..taktiez som si na nej vsimol hned na zaciatku vztahu jej impulzivnost ked je opita a urcite veci ktore mi fakt velmi vadili (pusa na pusu s kamaratom rovno pri mne, oslovovanie nejakych znamych "laska",atd..) .. hlavne dnes ma zarazila ked povedala jednemu jej kamaratovi "lubim ta" (v kamaratskom slovazmysle,ale aj tak som ostal trocha zarazeny,pretoze ja osobne by som zene s ktorou nemam nieco rozvinute nedokazal niečo take povedat..dost casto mi vyznava lasku,tvrdi ze som pre nu ten pravy,planujeme spolu buducnost,stara a boji sa o mna neuveritelne..avsak ja neviem,ci sa jej promiskuita a impulzivnost v nejakych veciach nebudu opakovat..po vsetkych tych planoch a spolocne zazitych veciach by som asi nezniesol neveru po nejakom par-rocnom vztahu.. myslite si,ze som len prehnane ziarlivy alebo mam pravo na obavy? mam sa na nu viazat este viac a naozaj s nou pocitat na sto percent alebo ju zacat brat viac s rezervou? dakujem za rady..

jedulka

... mě její chování přijde jako nějaký mindrák ... jako by chtěla říct,když mi opustíš,já si najdu hned 10 chlapů na jednom prste ....

miso 21

utekaj chalan co ti nohy stacia... ved ta je lahka ako vzduch a kto tvrdi opak nepozna zeny.... hlavne odstup a neviaz sa na kazdu co sa s tebou bavi...

MultiLevel

povedala by som, ze je jedno aku mala minulost, avsak to by sa nemohla spravat tak, ako sa sprava. Clovek musi podla mna velmi milovat a najst zmysel vsetkeho pri jednom cloveku, aby prestal byt promiskuitny. Ak neciti k tebe to iste, co ty k nej, tak sa nezmeni, na to zabudni.
To ako sa sprava, je z nejakeho dovodu a pokym to nevyriesi, bude taka stale. Nema nahodou nefunkcny vztah s otcom?
Vies, podla mna keby citila k tebe to iste, co ty k nej, tak by brala vacsi ohlad na teba a urcite by sa nesla pusinkovat s kamaratom. Prosto by jej to ani nenapadlo. Ona nema vyriesenu samu seba a kym sa neda dokopy, necakaj od nej funkcny vztah

Deria

Isteze netreba pozerat na minulost. Kazdy clovek narobil nejake chyby, mnohi viedli burlivy zivot, atd. Mna by ani to neodradilo, ze ma za sebou viac vztahov, ktore ukoncila ona. Vsetko je v podstate nepodstatne, lebo ak clovek miluje, vie zmenit aj nemozne. Avsak to jej prehnane koketovanie v tvojej pritomnosti, pusy a doverne oslovenia.....no mna by to v prvom rade urazalo, pripada mi to ako provokacia a potom tak sa nesprava milujuca osoba, vobec neviem, co tym sleduje. Ze by mala nejake komplexy a potrebuje sa stale utvrdzovat, aka je uzasna a obletovana? V kazdom pripade sa teda nezmenila, takze taka aj zostane. To je moj nazor.

jedulka

M8cr6 souhlasím s ním.Neplánuj(na co?)co se má stát stane se.Užívej si to na plno a neboj se.Jen dítě by tam nemělo být dokud si nebudeš jistý. Bez dítěte je všechno OK.

Agnes998

zda sa, ze ta koketeria a teda aj promiskuita je stale v nej kedze sa sprava tak ako opisujes, ak chces pokojny vztah mal by si sa poobzerat inde

kafe

mas pravo na obavy. No ja by som nerobila žiadne z tých dvoch riešení - ani by som ju nezačala brať s rezervou a ani by som s ňou nepočítala na 100 percent. Nechala by som vzťah voľne plynúť ešte nejaký čas (rok?), plánovať niečo len veľmi zľahka alebo radšej vôbec a sledovala či už dospela a dokáže byť zodpovedná a nie len promiskuitná a impulzívna. Môže byť, že už sa našla a vie čo chce, v tom prípade to uvidíš na jej správaní a budeš s ňou môcť počítať viac a viac. Ale to vždy ukáže až čas, je tiež možné, že zahne aj tebe. A je otázka, či tá žena naozaj stojí za to, aby si jej toľko času venoval. To už vieš ty, aké má klady a či neni jednoduchšie nájsť si inú babu. Fakt si myslíš, že nenájdeš lepšiu babu, ktorá by bola matkou tvojich detí?

Minulosť o človeku veľa povie, viac ako tisíce slov. Ale to ako sa bude človek správať, to najlepšie vidíš v prítomnosti. Ak sa už správa inak, zmenil svoje návyky, pracuje na sebe, je zodpovedný, plánuje si budúcnosť... vtedy už vlastne pracuje na "novej minulosti", ktorá o ňom môže povedať niečo iné, lepšie, horšie alebo to isté :)

No pretože sme ľudia, myslím že aj jej sa môže stať že i napriek zmene sa proste pošmykne. Je táto žena taká unikátna, neopakovateľná a fantastická, že by si jej dokázal odpustiť aj neveru? Stojí ti tá neistota, že to môže spraviť, za to? Lebo slepo veriť, že len kvôli tebe a vašej veľkej láske sa to už určite nestane, je podľa mňa riadna hlúposť.

M8cr6

ak chceš sudit človeka podla minulosti, tak nie ona je nedobra pre teba, ale ty si neni pre nu dost dobry. To oslovovanie, dobre, može ta to zranovat, ale da sa o tom porozpravat. Poradim jednu vec. Ked sa to ma rozbit rozbije sa to. Uživaj si to naplno a neboj sa. Ten tvoj strach a myšlienky, že ta povedie, pokazia to pekne čo s nou maš. A ty ten vztah tym zabiješ. Ked sa snaži voči tebe, kde je problem??

gainer

uff, sorry kamo, si v prdeli, zle si si vybral, napravit ju bude narocnejsie ako zbalit 100 nedobytnych zien. ale skusit to mozes.. komunikacia je najdolezitejsia vec v takomto vztahu.