Reklamácia, vrátenie peňazí

Príspevok v téme: Reklamácia, vrátenie peňazí
caramel

Ahojte, pred rokom som si kúpila čižmy, ktoré som bola už dvakrát reklamovať za tú istú chybu (odliepanie podrážky) vždy mi to zalepili ale znova sa to začalo odliepať. Chystám sa to ísť reklamovať tretíkrát, kedy a či vôbec mám právo žiadať peniaze späť (neboli lacné a od nich už nič nechcem) a akými argumentami sa mám obrniť, ak by mi ich nechceli vrátiť?

Reklamacia JG

Dnes som si bola prevziat reklamovanu zimnu obuv.
Predavacka ich vybrala z krabice evidentne velmi malej, nakolko boli topanky prelomene a po vybrati z krabice ostali v takom stave, ako boli v krabici. Tak som ich neprevzala a predavacka na to:"vypchajte si to, ved ono to bude OK".
To je pristup, nakoniec som napisala na reklamacne a prilozila som foto z predajne.
Nikdy viac JG

yfchd

neviem co sa stazujete a kricite na veduce ci predavacky. taky je zakon. predavacka ci veduca zato nemoze. zo zakona ti musi tovar vymenit alebo vratit peniaze az ked tri krat reklamujes tu istu chybu

ni-ka

toto sa robi aj u john garfield...mne tam nechceli vymenit cizmy,ktore mrazom popraskali,lebo vraj to nie su cizmy do zimy...no padla mi sanka uzasom,tak som nakricala na veducu ci ich mam nosit v lete ked maju vnutri kozusinu???!!!
uz peknych par rokov nakupujem boty pre celu rodinu len v deichmane-kvalita,dobra cena a pri reklamacii vzdy ustretovy pristup a vratenie penazi...

lilyiankaa

kamarátka mala tento istý problém, kúpila si čižmy v obuvi Reno a začali sa jej niekde rozlepovať a tým pádom jej pretekali .. reklamovala ich a na tretíkrát jej vrátili už peniaze .... tak dúfam, že sa to podarí aj tebe

winki

Toto je trošku divné, aby pri reklamácií vrátili naspäť ten istý tovar. To ako napr. sa mi roztrhnú rifle a oni mi ich vrátia zašité so záplatou?

Hneď pri prvej reklamácií, ak bola uznaná ti mali dať nový tovar, alebo vrátiť peniaze. Ja osobne by som im zalepené čižmy otrieskala o hlavu.