Rakovina

Príspevok v téme: Rakovina
Maja13101

Môj otec má rakovinu, nádor má v hrdle. Je v takom štádiu že má 45 kg, potravu už nepríjma vôbec, všetko mu vstrekujeme do hadičky priamo do brucha. Berie neskutočne veľa liekov, niektoré sa mu prehĺtajú ľahšie, niektoré ťažšie a niektoré nemôže vôbec prehltnúť. chýbajú mu vitamíny, máme problém hlavne s vitamínom C, potrebuje ho v nejakej tekutej forme alebo v prášku, a takisto s oxidantami, a vôbec sa mu nedarí pribrať. Kto sa stretol s takým problémom tak poraďte prosím. Maja

katkager

Ahojte, ja mám rodičov, ktorí sú v strednom veku a už sú obaja onkologickí pacienti. Ani pri diagnostike ochorenia, ani počas priebehu liečby nebol nikto kto by im pomohol ani poradil ani ohľadom dostupných príspevkov, dávok ani sociálnych služieb v zákonnej rovine, rozhodla som sa písať o tejto téme diplomovú prácu s názvom: Možnosti sociálnej práce pri pomoci so zabezpečovaním sociálnych potrieb ľudí s onkologickým ochorením.

V rámci práce budem robiť výskum zameraný na pomoc ľuďom s onkologickým ochorením v rámci skvalitnenia ich života. Preto chcem poprosiť všetkých, ktorí trpíte onkologickým ochorením (alebo ste 3 roky po liečbe), či by ste mi pomohli a vyplnili dotazník k výskumu : docs.google.com
Mojich rodičov to síce nevylieči, ale pevne dúfam, že to prinesie viac možností pomoci pri zvládaní tohto ochorenia. Ďakujem všetkým, ktorí budú takí láskaví a zapoja sa. Dotazník je anonymný.

RNG

Na tu olejovu proceduru okrem panenskeho lanoveho oleja s vysokym obsahom lignanov(high lignan, virgin flax oil)
podobne vlastnosti zistili aj na oleji z cernuchy siatej(nigela sativa, black seed, black cumin atd)
cs.wikipedia.org
Takze je dalsia rastlina znacne protirakovinna a treba ju zaradit tiez do roznych protirakovinnych zmesi.
Lebo jedna metoda ma len obmedzenu ucinnost, viacero kombinovanych tu sancu podstatne zvysuju.

zuzka022

vitamin C je najlepsie davkovat do zily, niekde som citala o liecbe rakoviny tymto vitaminom, neviem co je na tom pravdy ale za vyskusanie to stoji...

pomocc

Ľanový olej s tvarohom – základný recept

2 – 5 polievkových lyžíc ľanového oleja

Tučný tvaroh ( aspoň 10 % ) , olej s tvarohom v pomere 1 : 1 alebo 1 : 2 až 1 : 3.

Najprv dôkladne premixovat obe zložky , až vytvorí hladkú , krémovú konzistenciu , olej sa nesmie oddeľovať .

Sladká varianta : ovocie ( maliny , čučoriedky , banán atď ) , ovocná šťava .

Možné prisladiť trochou medu

Možno pridať trochu šampanského , cca 1 dcl ( je to dobrý nosič pre omegu 3 ) .

Slaná varianta : do umixovanej zmesi ľanového oleja a tvarohu pridáme cibuľku , trochu drveného cesnaku , korenie ( zázvor , kurkuma , talianske bylinky apod ) , soľ , trochu zeleniny ( mrkva , zelená cibuľka atd) . Všetko dobre premixujeme . Vzniknutá nátierka sa hodí takmer k čomukoľvek , veľmi dobrá je napr kombinácia s varenými zemiakmi a kyslou kapustou .

Do hotovej nátierky ( sladké aj slané varianty ) pridáme cca 1 lyžicu pomletých ľanových semienok .

Podrobnosti nájdete na internete , keď zadáte do vyhľadávača ” Budwig protocol ” . Existuje dokonca Centrum dr . Budwigové , kde nájdete hojnosť informácií o liečbe , dokonca si môžete zadarmo stiahnuť dietetického ” sprievodcu ” .

RNG

Colostrum telo stravi aj pri nedostatku kyselin a enzymov, Davky ale musia byt dostatocne velke, najmenej 2 x 15 gramov praskoveho, 25% imunoglobulinov, pozri napr na balenie 21 ozs od firmy Symbiotic(najdes napr na iherb.com)
Ja som tak doslova nastartoval mojho otca, ked nad nim uz lekari zamavali rukami, ze je to beznadejne, po tazkej operacii vo veku 85 rokov.
Samozrejme som mu potom daval aj enzymy, aj betaglukany a rozne vitaminy, vo vodnom roztoku, ktory prijmal ale ustami. Do zaludka sa to ale da dopravit rovnako, v roztoku.

philips

Síce neviem ti poradiť, ale držím vám palce. :) Musíte byť silný a hlavne pozitívne myslieť. Viem, je to ťažké, ale dá sa to. :)