Robota mi zničila zdravie

Príspevok v téme: Robota mi zničila zdravie
Lukasito

Dobrý deň chcel by som sa informovať, či mám ešte právo na nejaké odškodné. Pred rokom som šiel na PN, pracoval som ako skladník. Začal som mať problémy s rukami, trpím bolesťami aj pri malej aktivite. Je to z toho, že som zdvíhal ťažké bremená v práci. Lekári už nevedia viac pomôcť, vraj moja bolesť už je chronická... Nebudem tu rozpisovať vyšetrenia atď. Len chcem vedieť, či teraz ked som prišiel na to, že to mám možno navždy, nejaké práva. Vtedy som ale nič nenahlasoval ako úraz alebo niečo podobné, ani ma to nenapadlo, v podstate som sa chcel vyliečiť a pracovať ďalej. Teraz ale nemôžem robiť nič duchaplné. Invalidný momentálne odmietam, som mladý človek budem ešte dúfať, že sa uzdravím a nájdem si inú prácu. V tejto mám dosť problémy so zamestnávateľom dokonca aj keď som teraz dlhodobo PN. Dakujem

Lukasito

V každej správe je uvedené, že to mám z práce... aj posudkový lekár to potvrdil, nemyslím že by bol problém ak by to mali potvrdiť pre nejakú inštitúciu ešte raz písomne... a sú to zapálené šlachy a nervy vzťahuje sa to aj na to? Viete mi poradiť na koho sa mám obrátiť?

veľmi pekne ďakujem

kablica

sancu na nejake peniaze mas, myslim, len ak je to nasledok pracovneho urazu, co nie je, alebo mozno ak ti to lekar urci ako chorobu z povolania.