Rajo - ochutene tvarohy

Príspevok v téme: Rajo - ochutene tvarohy
Kimmy

Aky mate nazor na tento relativne novy vyrobok?
Ja si davam dost pozor co jem, nedietujem ale snazim sa jest zdravo(minimum sladkosti aj ked je to niekedy tazke:), vyprazane vobec a prilohy max len na obed. Na ranajky jem bud vlocky alebo mussli fitness s jogurtom, ale dneska som mala to rajo vanilkove s hrozienkami. Je to v pohode? Ranajkujem o 6 a nemam cas na dlhe pripravy jedla rano.

Katkakatka

najlepsie by si urobila, keby si kupis cisty nizkotucny tvaroh a pridas si sama do nho kludne aj babkin kompot. aspon vies kolko cukru babka pri jeho vyrobe pouzila. urcite lepsie nez tieto vyrobky, ktore dlho vydrzia, co je jasne ze zdrave byt nemoze. a do cisteho tvarohu si mozes pridat kazdy den nieco ine, nie len tie tri rajo prichute, cize aspon nemusis jest kazdy den to iste. a este k tym musli - to vazne? pozrela si si ich energeticku hodnotu, kolko maju cukrov? a vsimol si niekedy niekto ze musli fit pre zeny pre ich stihlu liniu maju rovnaku energeticku hodnotu ako destke mnam sladke cokoladove cerealie nesquick gulicky a podobne?
:)

Kimmy

Ebi777

Ja ta tu uz sledujem dlhsie ty si prepac ale hrozne premudrela. Odkial beres ze jem jogurty ktore maju 2mesacnu trvanlivost? Jem kvalitne biele jogurty pre tvoju informaciu. Zeleninu si pestujeme doma( rajciny, baklazan, papriky, mrkvu, spenat atd a jem to KAZDY den k obedu olovrantu a veceri. Takisto doobeda ovocie z nasich jabloni ked boli ceresne tak ceresne ked slivky tak slivky ked broskyne tak broskyne.
Striedam si vlocky s mussli fitness jeden den vlocky s vodou orechami kokosovym olejom lanovymi semienkami a skoricou druhy den fitness s bielym jogurtom lebo ma nebavi jest kazdy den to iste. Ja som sa len pytala ze ked nestiham( dochadzam do skoly kazdy den hodinu a pol a vstavam o piatej) ci je ten TVAROH velke zlo ked si to dam na desiatu alebo ranajky kedze v skole nic "zdravsie" nepredavaju. Ja si myslim ze sa stravujem velmi zdravo a neviem odkial si pobrala ake jogurty jem a ze nejem zeleninu a ovocie.

beacon

tie jogurty su o nicom riedene tucne a ptesladene.kupyj si kefir a ak mas moznost si kypuj mlieko z toho auta kde capuju kravske mlieko acvyrob si kysle mlieko a jasne z vchu odstran tuk ktvpo dvoch dnoch ti vjde na povrch.kysle mlieko je podstatne zdavsi.

ebi777

kimmy

to čo si vymenovala, že sa zdravo stravuješ, to sú samé umelé nezdravé jedlá

musli fitnes, a tie všelijaké jogurty umelo prihustené, ochutené, čo majú dobu spotreby viac ako 2 mesiace

ach jaaaj

radšej si kúp nejaký fajný ovčí jogurt v sklenenom kelímku a daj s k tomu čisté neuchutené ovsené vločky, a daj s k tomu aj nejaké ovocie,,,, a hlavne si zaraď do jedálnička surovú zeleninu a ovocie (a áno, aj tie sú striekané, ale a dá sa vybrať aj to menšie zlo v obchodoch, čo sa týka zeleniny a ovocia, len človek musí chcieť a venovať tomu pozornosť.

doubledog

podla mna je to viacmenej ok

ale skor mi to pride vhodne niekedy pocas dna ci k veceru, ved rano sacharidy mozes jest celkom s kludom

ale kludne vynechaj ranajky uplne, mozno dosiahnes lepsie vysledky

Kimmy

Winki lenze mne rano zelenina nechuti, na ranajky si dam radsej nieco nasladko. Zeleninu mam na obed olovrant a veceru. Len som chcela vediet ci sa z toho nejako nepribera ked to budem jest, dojde mi to lepsia volba ako mussli kvoli sacharidom. Ovocie mam na desiatu, na ranajky mi je to malo kedze kazdy den cestujem a k desiatej sa dostanem az okolo 10tej

winki

no máš uplne jedno či dáš ten ochutený jogurt, alebo tú mussli- oboje je len umelina. Ak už zdravo jesť, tak obyčajný tvaroch (nie téglikový a ochutený) a zelenina, zelenina, zelenina.

zomriemhhh

No moja nejedz to uz viacej je to silne jedovate a uz par ludi na to zomrelo...prvotne priznaky boli fakt drsne ....varovnym signalom huste dlhe prdy...a vyrazka uprostred cela. Ak to nemas tak si len o vlasok unikla istej smrti. Vlastne ak sa chces zdravo stravovat nemala by si jest nic...moja kamoska zo vzduchu uz zije 2 roky....vela stastia!!!!