Zapal v tele

Príspevok v téme: Zapal v tele
markovicka

Viac ako rok chodim na vysetrenia a po dlhom case si lekari myslia,lepsie povedane ani sami nevedia co,ale ze asi mam urcity druh artritidy,ale vseobecne autoimunitne ochorenie,najprv som mala asi 3 roky palenie zahy,brala som antacida,potom mi dali dalsie,ale kedze som nevidela zmenu tak som zacala citat a dozvedela som sa ze dovod moze byt prave malo kyseliny.Stale si myslim,ze tie antacida mi narusili creva,mala som aj dlhodobe zapchy,potom som rok nemohla hybat s ramenom,iba som dostavala lieky na bolesti,tie som nebrala,vlastne som nikdy nebrala lieky,vzdy davam na prirodu,ale akosi sa to nazberalo a potom mi nasli zapal v ramene,zapesti,na chodidlach.Ja som presvedcena ze to ma suvislost s crevami a to prekyslenie.Stravujem sa celkom zdravo,ale k tomu sa dostavam do menopauzy,bolesti hlavy a klby raz je lepsie,raz horsie.Kupila som si vitaminC,acidophilus,pivovar.kvasnice,vit.E,Betain hydrochloride,zinok,magnezium,vit.D3,melasu,sodu bikarbonu,ashwagandhu,zeleny jacmen,ale je toho vela a neviem ci to mozem pouzivat naraz.A ako by som mohla doplnit estrogen,objednala som si aj Yam,sodu bikarbonu som brala casto,teraz sa snazim menej,neviem ci ju mozem pouzivat aj do caju a este pouzivam solanku.A vazne uvazujem nad MMS,ale este sa neviem rozhodnut.Raz mi opuchne koleno,raz zapestie a bolesti koluju hore-dole.K tomu mam opakujuci sa kasel,vraj lahky druh astmy,alergiu nemam,kasel trochu ustupil.Kupem sa v himalajske soli,epsom a trochu SB.

Market24

ja by som byť vami vyskúšala Wobenzym, ten je proti zapalom v tele. Mňa osobne pomohol na časté zápaly močových ciest aj gynekoligické. Zápaly v tele sa môžu prejavovať rôzne... a práve Wobenzym ich vie potláčať, plus k tomu tá zdravá strava samozrejme.:)

9titinka5

tiez mam cukrovku mne pomaha na znizenie hladiny sermidin, uzivam uz druhy rok, je to vytazok zo psenicnych klickov, kupujem od sunday natural

Emanuela

Dobry den. Obávam sa ze mam zápal v tele. Obiehala som rôznych doktorov, nikto neprišiel na to, co mi je. Bolel ma palec na ruke dlhodobo a teraz ma začal bolieť aj krk, tiež uz veľmi dlhy cas. Prosim vás mohli by ste mi poradiť co by mohlo byt vo veci? Za každú odpoved budem vďačná.

Emanuela

Dobry den. Obávam sa ze mam zápal v tele. Obiehala som rôznych doktorov, nikto neprišiel na to, co mi je. Bolel ma palec na ruke dlhodobo a teraz ma začal bolieť aj krk, tiež uz veľmi dlhy cas. Prosim vás mohli by ste mi poradiť co by mohlo byt vo veci? Za každú odpoved budem vďačná.

lombardo1981

Najskôr mi predpísala Moduretic, ale ten mi nepomohol. Potom zvolila Furosemid Forte a ten mi zabral.
Na zápchu mi zabralo toto: Každý deň som zjedla ovsenú kašu, vypila pohár acidka (alebo 1 jogurt, aj uprednostňujem jogurty zrejúce v tégliku alebo ovčie v skle z trhu) a zjedla niekoľko neošúpaných jabĺk. Niekedy som si pridala grep, slivky, mrkvu, kaleráb a surovú kyslú kapustu. Každý večer som asi 5 sušených sliviek zaliala trochou horúcej vody, prikryla a nechala do rána odstáť. Potom som ich zjedla a vodu vypila. Ďalej som 2-3x denne jednu kopcovitú PL ľanových semienok nasypala do pohára a zaliala studenou vodou. Po niekoľkých hodinách som to vypila.

RNG

Ni-ka ja som sa sice z cukrovky DM2 nevyliecil ale hladina cukru po dlhych rokoch brania doplnkov sa mi podstatne znizila,bez pouzivania inzulinu, a bezne degeneracne nasledky cukrovky sa mi dari potlacat, tj nemam problemy ani so zrakom, ani s vysokym tlakom, ani s odumieranim koncatin a podobne.
Doplnky nie su ziadne zazracne, ale len uzitocne alebo neuzitocne.
Pri liekoch je to to iste, s vynimkou, ze skoro vsetky lieky mozu byt uzitocne a neuzitocne(ucinne a neucinne) ale ako chemicke patentovane latky maju plno skodlivych ucinkov. Tj ked ich beries viacero a dlhsi cas, tak na to nakoniec musis doplatit.
Pri cukrovke a roznych inych chorobach totiz musis brat lieky dlhodobo, dokonca cely zivot. Takze tam velmi prichadza do uvahy zvazenie dobrych a zlych ucinkov.

markovicka

Chcela by som sa ta spytat lombardo,ake diuretika si brala.Ja som mala dlhodobe zapchy,tiez sa mi zadrziava voda v tele,beriem vlakninu,trochu sa to zlepsilo,tiez som mala bolesti na hrudi,ekg mam v poriaku,pred rokom rontgen pluc tiez ok,mala som dlhodobe problemy s kaslom,to sa opakuje,ale teraz za posledny polrok sa to zlepsilo,jedno sa zlepsi,druhe zhorsi,v lete bolo celkom fajn,teraz ked sa ochladilo,citim bolest vo vsetkych klboch,ale aj ked mam bolesti snazim sa viac chodit a cvicit na bicykli