Jesenná imunita

Príspevok v téme: Jesenná imunita
mackani

Ahojte, furt vkuse som chorá :/ Pred týždňom som ešteln vyležala 2 týždňovú angínu. Týždeň v pohode a teraz zas ma to nejak chytá. Zdurené uzliny,bolesť hrdla...Pritom chodím teplo oblečená , všetko ako má byť. To mám tak strašne slabučku imunitu? Čo mám robiť na posilnenie,alebo čo mám brať? Lebo to už nie je normálny aby som bola každý týždeň chorá a kvoli škole si to dovoliť ani nemožem. Najviac ma trápia tie uzliny na krku a neskutočná bolesť hrdla. Ďakujem za rady :)

karinuska355

ja som mala chronicky zapal priedusiek, iba co sa ochladilo alebo ma ofuklo tak som bola zase chora. najlepsie mi na toto zabrali enzymy, brala som pravidelne wobenzym, a po par tydnoch mi bolo lepsie. zlepsila sa mi imunita, ziadne herpesy a je mi super.

#

Odpovedam_ to psylium a jablko je potrebné načo ? Nestačí ze probiotika uzivam spolu svitamínom C ?
To colostrum sú tie prebiotika ? Čo sú to prebiotika nejaké prekurzory probiotik?
Jedulka nerozumiem čo si napísala? To ako moja imunita závisí od psychiky ? Tak je pravda ze v poslednej dobe som dosť stresovany kvôli práci, nejako sa prestalo dariť...

RNG

Mas zrejme infekciu v prinosnych dutinach, kde prakticky nic brane ustne ju nemoze vyhubit a odtial sa dostava znova a znova s hlienami do hrdla, priedusiek, pluc a niekedy aj do stredneho ucha. Pozri cez Google.sk pod rng, infekcie.Infekcie v prinosnych dutinach sa da lahko znicit kvapkami roztoku citricidalu(citricidal, profesional od Bio chem research, 35 kvapiek na liter vody je denna davka na pitie, par kvapiek toho isteho roztoku dezinfikuje nos, oci usi a podobne.

LILIII

chrani telo pred virusmi ,skorica dezinfikuje a vraj ma i protibakterialne ucinky ..... si nieco najdi na nete ,ak myslis ze trepem