Asi k sebe priťahujem submisívnych mužov, čo s tým?

Príspevok v téme: Asi k sebe priťahujem submisívnych mužov, čo s tým?
marina2552

do svojho zivota pritahujem len mužov ktorí skáču ako ja pískam:/ ... sú úplne submisívni...pričom k nim vôbec nie som taká,že by som im rozkazovala,vždy sa pýtam na to čo chcú oni,a ako to chcú oni.Nerozkazujem.Problém je v tom,že po istej dobe ma ten muž prestane priťahovať sexuálne ... úplne v mojich očiach stratí čaro silného muža...Už sa mi to stalo viac krát,nechápem v čom je problém?prečo si vyberám len takých mužov?:/

Emily opat

Pozri, to je uplne normalne. Pokial ja necitim k muzovi s ktorym som obdiv, prestavam ho lubit a zo vztahu odchadzam.
Proste ak tam chyba to: "wau toto je moj chlap", tak to pre mna nema zmysel.
Slabsich chlapov, som vzdy nakoniec opustila.

sisairl

ja mam tento isty problem.... idu po mne dobraci, ktori skacu ako piskam a tiez po urcitej dobe stratim o nich zaujem, pretoze mam pocit ako keby som v tom vztahu bola sama, necitim muznost. No zas ked som mala dominantneho, co bolo sice len raz tak sme boli ako ohen a voda, vela vasne, ale aj vela hadok. Treba najst nejaky stred , balans, len kde... :))

%

Veď sa nechaj zbaliť polisovi, sbskarovi ci vojakovi. Oni sú dominantne typy a často svoje frajerky ci ženy mlátia ak ti to chýba.

marina2552

beacon
chcem to zmeniť pretože takéto typy pre mna nie su chlapi... môže mi na nich záležať ale po čase ma prestanú priťahovať , strácajú ako keby svoju mužnosť pre mňa.

beacon

podlamna s tym nic neurobis lebo ty sa ta prejavukes tala budes dominantnejsia tak sa spravas teda protoahnes protipol submisivny lebo pre muzov dominantnich silnych ty nie si pritazliva.ja som napr presne opacny typ.o mna vzdy dominantne drze silne typy javili zaujem asi im vyhovovala moja tichost.to su veci ktore nenis.

a preco to chces zmenit?podla mna by ti ani nevyhovovala povaha taka aka si ty lebo pre silnych muzov typy ako si ty su asi nepritazlive.a povahu nezmenis.

marina2552

ževraj som dosť rázna a nenechám si skákať po hlave... Ale vzťah je myslím o kompromisoch a vzájomnej dohode a občasných ústupkov,no nikdy som nemusela ustupovať a vždy bolo po mojom.Pričom som to vôbec nevyžadovala.

Agnes998

Mozno je to len nahoda, mozno mas nieco v spravani co tento druh chlapov pritahuje. My ta nepozname tak nevieme posudit, ale skus sa spytat svojich kamosiek a rodiny ako ta oni hodnotia a preco si myslia, ze mas stale stastie na takychto chlapov. Oni mozno vidia na tebe nieco co si ty neuvedomujes

doubledog

len uvazujem
ak si navonok taka tvrda, ze neukazes svoju makksiu stranku, tak by to mohol byt dovod.

ved zena ma byt (alebo sa aspon javit) ako zranitelna
to maju muzi radi

doubledog

mozno bude problem v tomto:

"Nikdy som pred chlapom/ kvôli chlapovi nestratila svoju hrdosť,neukázala mu svoju slabosť,svoje zraniteľné miesta,aj ked zraniteľná som.