Chudnem 5 kg

Príspevok v téme: Chudnem 5 kg
mimie

AHojte :-) cez leto som pribrala 5kg a vôbec teraz nie som spokojná s tým ako vyzerám. Viem že diéty sú na nič. Toto bude moja prvá v živote ale verím že keď bude krátkodobá neublíži mi. Budem jesť 3x denne celý týždeň a uvidím ako na tom budem takto o týždeň. Zajtra si dávam na raňajky, na obed aj na večeru jedno jablko. Čítala som že je to dobré na detoxikáciu tela tak chcem začať práve takto. Ak sa chce niekto pridať nech sa páči týždeň vydržíme :-)

mimie

odpovedam
ja viem že diéty sú blbosť ....práve preto som nikdy žiadnu nedržala ale teraz to potrebujem dať dolu tak som sa rozhodla vyskúšať to takýmto spôsobom.

odpovedam

Takymto stylom sa zbavis len nadbytocnej vody, nie nahromdeneho tuku. Ak nezmenis stravovacie navyky, kratkodoba dieta nic neriesi. To ti povie akykolvek trener alebo odbornik na vyzivu. Je to o tom mat uctu k vlastnemu zdraviu a telu a nezapratavat sa nezdravym, nehodnotnym jedlom. Akurat si takto spomalis metabolizmus. Jablko je samy cukor a trocha vlakniny. Preco nejes viac bielkovin? Z nich sa nepribera a tvoje telo ich plne vyuzije. Diety su hlupost, treba jest zdravo, vyvazene, pravidelne a hybat sa. Dookola omielana, ale pravdiva vec.