Únava a vyčerpanosť

Príspevok v téme: Únava a vyčerpanosť
Katka1995

Dobrý deň,
už dlhšie (asi trištvrte roka) pociťujem prehnanú únavu a vyčerpanosť. Možem spať aj celý deň a aj tak nebudem \"vyspatá\" a keď mám fungovať normálne v škole s 8 hodinami spńku denne, tak je to dosť problém. nedokážem sa sústrediť, občas mi je zle aj fyzicky- hlavne bolesť končatín a hrudníka. Za posledný rok som schudla asi 10kg, jem ale stále normálne.
Bola som už párkrát u doktora, ten mi ale stále tvrdí, že je to zo stresu. Áno, uznávam, že mám toho do školy dosť, ale neviem, či moj zdravotný stav už nezačína presahovať nejaké medze.
Čo mám robiť? Mám žiadať nejaké konkrétne vyšetrenie? Vďaka.

mucus

som unavená spala bi som celi den a stále je mi do placu vsimla som si ze ma moj manzel uz ani nezaujima vzdy len krici citim ze ma uz nemá rád ze mumje jedno co sa somnou deje v práci sa citim zle som barmrnka ale uz nevládzem sa pozerat ani na chlapov hnusia sa mi rada som len s mojimy divcatkamy moje céri su pre mna vsetko aby len oni boli stastné

jolca

IVKA, okrem syntetiky z lekárne, si mám doplňať horčík z prírodných zdrojov. Napíšeš mi, prosím, aspoň zopár typov,kde je horčík ?diki.

Ivka 1

Katka v prvom rade vyšetrenie štítnej zľazy a vyšetrenie na prítomnosť minerálov v krvi.Za minulý mesiac sme urobili asi 300 analýz zdravotného stavu a tam, kde bola znížená činnosť štítnej žľazy, chýbali aj minerály a pečeň vykazovala málo energie.Inak aj stres môže byť príčinou neustálej únavy, dokáže totiž zlikvidovať zásoby horčíka v tele. Je ho potrebné dopĺňať ale z prírodných zdrojov nie syntetikou z lekárne.