Plávanie a chudnutie

Plutvy.sk

Ahoj Monča, pred pár mesiacmi som mala nadváhu, tak som sa rozhodla, že začnem plávať, nakoľko pri iných športoch ma boleli kĺby a dosť ma to demotivovalo. Najskôr sa mi pri plávaní začalo formovať a spevňovať telo no nechudla som. Až neskôr zmenou životosprávy to krásne išlo dole a čo bolo super ma vôbec neboleli kĺby. Takže plávanie ti vrelo odporúčam, len pri ňom treba zotrvať.

HaluskaZ

Plávam od 9 tich. Mám 16. V prvom rade je plávanie vynikajúce na chrbticu a na všeobecnú fyzikcú kondíciu. Schudnúť... Neviem. Nemal som problém s oezitou takže to neviem porovnať, ale minimálne som si vypracoval peknú postavu. Podstatné je že pri plávaní zaťažuješ takmer všetky hlavné svaly a ak máš správnu techniku dokážeš nabrať neuveriteľnú kondíciu. Ale ako prostriedok na radikálne chudnutie by som mplávanie nezvolil. Skôr na udržiavanie kondície a zdravého životného štýlu. :)

beacon

Skor ako schudnes ti ozivy prinnuti racovat vnutorne svaly.doporucujem raz dvakrat tyzdenne plavanie a v dalsie dni aerobne sporty ako beh a k tomu racionalnestravovanie.je to ako ked hodis slaninu do vody horucej a slaninu na horucu suchu panvicu tak je to s clivekom.