Stále napätie, stres, nervozita, nevoľnosť, nechuť

Príspevok v téme: Stále napätie, stres, nervozita, nevoľnosť, nechuť
juditka123

Dobrý deň, prosím, žiadam vás o radu. Mám 18 rokov a mám psychické problémy. Viem, kto v tejto dobe nemá..no ja to mám od doktorky na papieri-tetánia. Môj problém je taký, že sa strašne rýchlo vystresujem, zlaknem, vystraším, a hneď mi je nevoľno,buší mi srdce,je mi na odpadnutie. Odpadavala som pravidelne, raz dva krát do týždňa, začala som brať na doporučenie doktorky magnézium, a v prípade nezvládnuteľného stresu/nervozity aj voľnopredajný liek na ukludnenie GUAJACURAN. Odpadávanie sa mi obmedzilo len na 1-2krát za dva mesaice.. No ja som v strese z každej písomky v škole čo máme, som v strese keď sa ma učiteľ niečo opýta, keď nestihnem autobus, keď mi volá cudzie číslo,keď idem von s nejakým chalanom...proste ako mi povedala doktorka, ja to všetko prežívam a preciťujem viac, ako iní.. Magnézium beriem pravidelne-magneB6, a liek na ukludnenie už pomaly každý deň..nezvládam to..neviem čo mám robiť, najhoršie je, že už som hocikedy len tak v strese, ja to už cítim ako ma oblieva taký pot, ako mi začína bušať srdce, cítim ako sa mi zrýchluje dych,potom mi príde nevoľno a už si musím zase dať ten liek..proste som bezdôvodne v strese každý deň a neviem čo mám robiť..snažím sa to rieši´t relaxáciou, ukludnujucou hudbou,no nemám vždy po ruke cédečko s meditačnou hudbou a papierové vrecúško aby som mohla do neho dýchať lebo mi je zle..poraďte mi..ja neviem čo mám robiť už..Mám navštevovať psychológa? psychiatra? pomôže mi ? :( alebo viete mi doporučiť nejaké účinné lieky?
Ďakujem veľmi pekne za všetky rady !

excentrik

Chod k psychiatrovi, fakt, na ukludnenie je dostatok liekov. V USA ich berie skoro kazdy, to len tu je to povazovane za hroznu pliagu, lebo tento stat zije stale v dobe kamennej.

pandorica

Liekov na tieto stavy je našťastie viac a naozaj fungujú ale bohužiaľ, všetky ti musí predpísať lekár.

pandorica

Tetánia je nepríjemná,hnusná a zákerná.Ak už máš 18 rokov, nehanbi sa a choď psychiatrovi, budeš prekvapená akých normálnych ľudí tam stretneš s podobnými problémami.Nie je na tom nič zahanbujúce, dnešná doba je náročná na psychiku.