neviem ci je to choroba

Príspevok v téme: neviem ci je to choroba
chahinda

neviem co sa to somnou deje ale privadza ma to do zufalstva.tri dni sa stravujem normalne a potom odrazu mi prestane chutit.dnes je to uz treti den co som nic nejedla lebo ked si zmyslim na jedlo tak mi je zle.mam 147cm a 52kg a to som mala pred dvomi tyzdnami 58,5kg.je mi stale zle a moja momentalna strava je cigareta a kava alkohol nepijem vobec.doteraz mi nerobily probem cigarety v pohode som naberala ale teraz sa uz stracam.poradte mi niekto prosim!!!

gabina.w

taylorqa,
vazis sa denne - aj niekokokrat. Mas vycitky, ked sa najes. Zvracias, lebo mas vycitky. Potrebujes sa utvrdzovat v tom, ci si stihla alebo nie.
Mas bulimiu.
Ak si v stave, ze to netrva este dlho, co najskor vyhladaj niekoho, kto Ti pomoze vratit sa spat. Odbornika. Psychologa. Ak si v tom uz dlhsie, musi Ti byt jasne, ze nieco nie je v poriadku (inak by si nad tym nepremyslala a nenapisala to, co si napisala. Sama tusis, ze uz si prekrocila hranicu toho, co je a co nie je normalne).
Takze - odborna pomoc, co najskor, to je jedine riesenie...Drzim Ti palce!

taylorqa

awoojjte tak...hmm nevjem ci mam anorexiju abo bulimiju ako podla mna ani jedno ale keby ste boli ja tak asi by ste si to mysleli...Mam 14 rokov 163cm a rano vzdy wazim 49kg a potom ked sa len trosilinku dacoho najem mam 50... posledne dva tyzdne vsetko co ziem idem vyvracat na zachod lebo mam potom zle svedomie akokeby ze som toto wela ziedla..prosiim ako som tucna abo nie? hrozne si tak pripadam nechcem skoncit s dajakou bulimiou abo anorexiou ale bojim sa ze mam natoo nabeeh

ccc

mala by si do seba dačo vtlačiť hoc aj nasilu(pokiaľ sa teda nepovraciaš)lebo tvoje telo z tohto režimu musí mať hrozný zmätok..a skús prísť na to, prečo jesť nemôžeš,lebo takto si vyrobíš vredy,keď ich už nemáš

chahinda

dnes ma zacalo tak akoby pichat v bruchu a je mi na zvracanie ale len sem tam nie v kuse!bola som nedavno u lekarky este ked som mala dobru vahu a robila mi krvne testy a vsetko som mala vyborne este ma pochvalila ze sa musim vyborne stravovat podla tych vysledkov.Tak neviem alebo zeby zo stresu???hrozne vsetko prezivam dokonca aj cudzi clovek ma problem a ja sa doslova koli nemu trapim.

IvanBA

3 dni ješ a 3 dni neješ ? Skus zvažiť keď Ta nic neboli co je pricinou nechute. V robote sa ti nedarí, alebo mas s niekym problemi ?