Bolesti krizov

Príspevok v téme: Bolesti krizov
casper

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu pri bolesti krizov, ktore trvaju uz asi 5 rokov. Absolvovala som aj magneticku rezonanciu a vysledok je takyto: Th kyfoza je mierne akcentovana, L lordoza naopak napriamena, stavce so spondylotickymi zmenami. V dolnej polovici Th chrbtice pozorovat predlzenie AP rozmeru tiel stavcov a ich mierne znizenie, viacpocetne plytke Schmorlove uzly, ktore su tiez v hornej casti L chrbtice. Intervertebralne disky sa v zobrazenom Th useku patologicky nevyklenuju, v L2/3-L4/5 pozorovat mierne dorzalne vyklenovanie bez moznosti blizsieho hodnotenia. V celom rozsahu L chrbtice je pritomna hypertroficka facetova artroza, ktora v etazi L4/5 sposobuje zuzenie neurofaramenov. Disky L1/2 a L2/3 su okrem dessikacie aj znizene pri chondroze. Dakujem za skoru odpoved.

bez nicku

Dobry den.Hladam pomoc! Krize ma bolia uz asi 15 rokov.Pracujem ako stavebny robotnik.Mam 32.Nepomohli mi ani elektroshoky ani parafimy,a pri cvikov na uvolnenie chrbtice ma bolia križe este viac.Bolesti mam hlavne pri praci v podklone a tazke bremena ked dviham.Bolest je na lavej strane uplne dolu az v podstate na vrchu zadku.Typu prudkeho pichania,clovek doslova znehibne a je ako na ihlach.Bez pasu na krize v podstate nemozem ani chodit.Nevie mi niekto odborne poradit? Vopred dakujem

mjanik

stačilo napísať,že už 5 rokov ma bolí chrbtica,asi som viackrát nachladla a teraz trpím .Chlad Ti postupne spôsobil to čo si hore popísala.Treba vyhľadať akupunktúru a a ten chladový blok odtiaľ odstrániť,chrbtica sa zregeneruje a bude po bolesti.