Ako mat svaly ako muzi?

Príspevok v téme: Ako mat svaly ako muzi?
linda1111

ahojte,chccela som sa opytat ze ako sa volaju tie svaly co maju muzi,tam ako je panva a zacinaju sa tehlicky na brusku odspodu,no a na vela zenach som to nevidela ale naprikolad P!nk to má,a netusim ani ako sa tie svaly volaju a ci ich zena vobec moze mat a ci sa daju vypracovat..ake cviky na to su tie prave? dakujem

podobny

za seba mozem povedat, ze mne sa to nepaci. ale v zasade je to tvoja vec. ked ma byt zena vysportovana/svalnata, tak u mna rozhodne len zlahka. len velmi malo zien vyzera dobre ked su osvalene. teda aspon u mna to tak je. napriklad toto sa mi paci rozhodne viac woman.thenest.com
ale to ma od tvojich predstav daleko. len tak zo zvedavosti, kolko mas rokov?

linda1111

podobny,dosť si ma potešil,že teda niekto mi dáva nádej že sa to dá dokázať a ani svalnatá nechem byť ako tak ,skor mať dobrú kondičku.. preboha izotop :) zas takto dopadnúť nemienim ..môj cieľ je skôr toto : photos-ak.sparkpeople.com a tu sú pekne aj vidieť tie veci :D o ktorých sa snažím získať informácie..pretože sa k ním chcem dopracovať.je toto príliš svalnatý typ na vás zdá sa vám to nechutné?

0vecka

2 linda1111 ale tu nejde o cvicenie a ydrave stravovanie. Ale o cvicenie a stravovanie chudobne na tuky a karbohydraty.

Take stravovanie je do urcitej miery zdrave ale urcite nie do 6 packs miery, ale je to tvoj zivot a tvoje telo. Inak ani nehovorim ze sa ti nieco zle stane ale tazko to nazvat zdravim.

podobny

urcite to mozes mat. zeny maju tie iste svalove partie ako muzi. je to len otazka mnozstva tuku v tele a vyrysovanosti/vypracovanosti. ked budes cvicit a spravne sa stravovat tak to dosiahnes. bez toho to nejde. aj ked ani mne sa moc nepacia svalnate zeny, na druhej strane je pravda, ze je to tvoje telo a tvoj zivot.

linda1111

sweater., P!nk to nemá prirobené,všimla som si to na nej aj na amatérskych záberoch na pláži a mala to už nejako od prvých albumov vypracované..aj na tohtoročnom turné jej to uvidíš ..ale teraz ako keď mala dieťa a stále také vyrsované brucho..no obdivujem.

linda1111

Ďakujem vám všetkým,ja som si to ešte bližšie zisťovala,stále neviem či som trafila zrovna do čierneho ,ale myslím že sa to volá trieslový väz.. 0vecka, neni cvičenie a zdravý životný štýl jedna s tých zmysluplnejších činností?? RNG ako muž určite vyzerať nechem,ale henten jeden prvok,tktorý je fakt viac zvyčajný na mužoch než na ženách,fakt obdivujem..ja nerozprávam o kulturistike alebo podobne,len som chela zistit a trocha si tú partiu vyformovať a zvýrazniť,lenže sama ani poriadne neviem ako sa TO VOLá..NIEKOT TVRDí žE SU TO PANVOVé KOSTI,ďalší že žena ejdnocho také nemá,ale tak videla som to aj na babách..pootm niekde je napísané že je to kvázi spodné bruško,že na to by sa malo cvičiť.

sweater.

viem co myslis, je to vidno pink v klipe Try, nemyslim si ale ze je to realne, to ci sa ti to paci je tvoja osobna vec ale ani svalnate zeny som neidel mat vyraznu tuto svalovu partiu. podla mna to tam bolo nejako vsunute... aby sedela k tomu borcovi, tak jej spek na bruchu zamaskovali akoze takto ;-)