Make - up: Ktory je aky + a - referencie

anika8787

Ja používam make up značky Bell, perfect skin , je to asi najlepši make up ktory mi sedi. tak mozem odporučiť.len je to ťažko povedať, keď každemu sedi iný.

nnyyxx

ja uz vyse roka pouzivam dermacol caviar make up a som s nim velmi spokojna.dobre kryje,plet je pekne vypnuta s hladka.nevyhodou je ze treba si ho rychlo naniest lebo potom ked zaschne na tvari tak je to uz tazsie...teraz som si kupila rimmel wake me up a tieto dva spolu kombinujem.ten od rimmelu je velmi lahky,taky letny a sviezi,doda lesk a ziarivost na tvari cize na leto ako stvoreny pre mna;)

ilonkamda

ja ziaden nemusim chvalabohu.ja vam dam moj tmavy pigment a vy mi dajte svoju stihlost a zdravie chcem byt biela ako cmar nebude mi to vafit len nech som chuda ako som bola.

Fleur-de-lis

AnneMarie Börlind kompaktný makeup

+prírodná kozmetika
+stredná krycia schopnosť
+s púdrom pekne matný
+farba natural - prirodzená, so žltým podtónom, nie je príliš svetlá, ale vhodná na svetlejšiu pleť
+nevyzerá ako maska

-nutný púder (moja skúsenosť na zmiešanej pleti, po nanesení sa leskne)
-na suchších častiach je viditelnejší

Aplikácia celkom fajn, s hubkou, nie je to najrýchlejšie, ale dá sa :) Korektor v tej istej farbe krásne sedí k makeupu.
Prvý prírodný makeup, s ktorým som spokojná :)

hevi

Mám mastnú pleť... a k tomu problém s akné... skúšala som pár druhov make upov... Značku dermacol by som v make upoch neodporúčala.. v ostatných výrobkoch áno.. ale s makeupmi som nebola spokojná, veľmi upchávali póry to isté bb cream od garnier... ale neberiem.. pre niekoho s normálnou pleťou možno.. ale na problematickú neodporúčam.. no čo môžem odporúčiť... make up La Roche toleriane teint... pre všetky typy pleti je podľa mňa vhodný.. :)

zuska-bluzka

Estee Lauder - double wear
veľmi krycí, prirodzený, ľahký a trvácny, za mňa 10 bodov z 10, iný už nechcem

Fleur-de-lis

Astor anti shine

kúpila som si ho lebo je bez olejov a parabénov. Ale už si ho nekúpim a asi ho vyhodím.
Ostáva na pleti veľmi viditeľný, taká škaredá maska. V póroch tiež ostáva. Ak použijem primer tak je to trochu lepšie, ale stále zlé.
Škoda, lebo má super farbu(sand), ani oranžová, ani ružová. Aj celkom dobre matuje. Krytie priemerné.

Pauli000

Ja používam už rok Ever Lasting od Oriflame je úžasný, neviem si ho vynachváliť. Je ľahký, neupchava, kryje, krasne vonia. Používam ho ja i moja sestra. Ja mám suchú pleť a ona normálnu.

ina prezyvka

ja mam zmiesanu plet, obcas nejaku vyrazku, pouzivala som dlho bb (misha, skin79), ale obsahuju silikony a z toho sa mi plet upchavala a robili sa mi vyrazky, teraz mam uz nejaku dobu mineralny lily lolo a je super, obsahuje aj zinok, plet mam po nom velmi peknu :)