Chcem utiecť z domu kvôli priateľovi

Príspevok v téme: Chcem utiecť z domu kvôli priateľovi
123456789999

Ahojte ľudkovia potrebujem veľmi od vás pomôcť v kratkosti napíšem o čo sa jedna mám priateľa ktorý má 18 ja mám tuež už 18 a sme spolu ale moji rodičia nechce aby som sním bola a neviem prečo je to tak a rozmýšľame nad tým že on povie doma že chceme odísť preč spolu nájsť si robotu a ja že ujdem z domu .. potrebujem poradit ak mám už po 18 A keby že ujdem z domu môžem mať z toho dajake problemy? alebo moji rodičia nebudu môcť spraviť nieňč lebo už mám po 18 alebo ako to je?????

Iveta Michael

ale ja som bola spokojná..ešte som aj zo starkým chodievala do hôr - vtedy sa ešte dalo keď nebol medveď za každým stromom hm...

Iveta Michael

má ma v zuboch ibaže ja neviem prečo a ona mi to priamo nenapíše na to je príliš zbabelá.. ale neriešme ju,nie je tu pupkom sveta :)

Iveta Michael

tall

ja som zdrhla k starým rodičom :) ja som na nich neskutočne lipla...i teraz ked už ich niet mi dosť chýbajú hm.. :(

ale inak to bolo pre mna dobrodružstvo,rada na to obdobie spomínam...

Prezývka55

Hlavne im oznam ze utekas, viem mozno to znie blbo ale ked im to neoznamis mozu po tebe vyhlasit patranie.

No a podla mna pohnavat si rodinu nie je bohvieake terno.

MultiLevel

agnes, bohuzial...pokial nevieme co za problemy su v tej rodine, nemozeme objektivne hodnotit.... :) mozeme pisat len vlastne nazory, ktore si nemusi zakladatelka temy vylozit spravne. Niekto jej moze napisat to, co napriklad Iveta Michael a pritom pravda moze byt taka, ze rodicia ju chcu len uchranit pred alkoholikom...priklad :)